ÖZDEN ÇAYIR

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Merhum Cemal Çayır ve Merhume Binnaz Çayır'ın oğlu, Merhume Ülker Çayır'ın eşi, Ömer Çayır ve Aysel Sandıkçı'nın ağabeyi, Cemal ve Özgür Çayır'ın babaları, Nihal ve Pınar Çayır'ın kayınpederi, Ülker, Buğra, Elif Çayır'ın dedesi, Cankat Sandıkçı'nın dayısı olan Özden Çayır vefat etti.

Özden Çayır, 22 Nisan 2018 Pazar günü öğle vaktinde Aşağı Zaferiye Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  

NESRİN ÖŞME

Merhum Bayram ve Emine Taylan'ın kızları, Emin, Erdin, Engin Taylan'ın ablaları, Kemal Öşme ve Burcu Dereli'nin anneleri, Ahmet Dereli'nin kayınvalidesi, Yiğit Arda, Efe Berk ve Minel'in anneanneleri, Sami Öşme'nin eşi olan Nesrin Öşme vefat etti.

Nesrin Öşme, 21 Nisan 2018 Cumartesi günü ikindi vaktinde Çamlıkent Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İSMAİL SARIN

Yenimescit Mahallesi halkından Merhum Sabri Sarın ve Merhume Zeynep Sarın'ın oğlu, Merhum Yaşar Sarın, Faruk, Nuray, Aytül Sarın'ın kardeşleri, Sabri, İsmail, Gökhan ve Nuray Sarın'ın babaları, Menekşe Sarın'ın eşi olan İsmail Sarın vefat etti.

İsmail Sarın, dün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YAŞAR BAYKAÇ

Keşan halkından Merhum Arif Baykaç'ın babası, Mürvet Baykaç'ın kayınpederi, Sevgi, Hanife, Arzu Ulaba'nın babaları, Selahattin Ulaba'nın kayınpederi, Ali Ulaba'nın dedesi olan Yaşar Baykaçvefat etti.

Yaşar Baykaç, dün öğle vaktinde Özkaya Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SADİYE KÖKSAL

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Enez Çeribaşı Köyü'nden Sait Köksal (Çavuş)'ın torunu, Öğretmen Merhum Yüksel Köksal'ın eşi, Can Köksal ve Aslı Budak'ın anneleri, Ahmet Budak ve Anna Köksal'ın kayınvalideleri olan Emekli Öğretmen Sadiye Köksal vefat etti.

Sadiye Köksal, ikindi vaktinde Aşağı Zaferiye Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  

Kaynak: Keşan Belediyesi