SAMET ÇOLAK

Küçükdoğanca Köyü halkından Ahmet Çolak ve Şefika Çolak'ın oğlu, Sezer Çolak'ın kardeşi, Gülhan Çolak'ın eşi, Recep ve Şaban Çolak'ın yeğeni olan Samet Çolak vefat etti.

Samet Çolak, dün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Küçükdoğanca Köyü'nde toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

BÜLENT YARAR

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Merhum Kara Hasan Yarar ve Hanife Yarar'ın oğlu, Tüpçü Şaban Yarar, Mermerci Sadık Yarar'ın kardeşleri, Havva Yarar'ın eşi, Balım Yarar'ın babası olan Bülent Yarar vefat etti.

Bülent Yarar, dün ikindi vaktinde Aşağı Zaferiye Mahallesi camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

OSMAN ÖZKAN

Karlıköy halkından Merhum Ahmet Özkan'ın oğlu, Merhume Fatma, Mustafa Nurten, Münüre, Emine'nin babaları olan Osman Özkan vefat etti.

Osman Özkan, dün öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Karlıköy'de toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

GÜRCAN DEMİRKOL

İspat Cami Mahallesi halkından Merhum Aytaç ve İsmet Demirkol'un oğlu, Ayhan Demirkol'ın yeğeni, Songül Demirkol'un eşi, Muhammet, Yusuf, Safa'nın babaları, Gürhan, Hicret, Gülhan'ın ağabeyleri olan Gürcan Demirkol vefat etti.

Gürcan Demirkol, 3 Aralık 2017 Pazar günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

ŞUAYİP ÇANDIR

Mahmutköy halkından Merhume Emine ve Şakir Çandır'ın oğlu, Nail, Semahat, Fatma Çandır'ın babaları, Nekibe Çandır'ın eşi olan Şuayip Çandır vefat etti.

Şuayip Çandır, 3 Aralık 2017 Pazar günü öğle vaktinde sonra kılınan cenaze namazının ardından Mahmutköy'de toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

ZEKERİYA BOZKURT

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından Merhum Salim ve Merhume Kadınmolla Bozkurt'un oğlu, Zeynep Bozkurt'un eşi, Turgay ve Çiğdem Bozkurt'un babaları, Recep Bozkurt'un kardeşi, Hatice Çavuşoğlu ve Hasibe Güçlü'nün ağabeyleri olan Manifaturacı Zekeriya Bozkurt vefat etti.

Zekeriya Bozkurt, 2 Aralık 2017 Cumartesi günü ikindi Yukarı Zaferiye Mahallesi Camii'nde vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa veriledi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 

BİRİM DEMİRHAN

Keşan halkından Merhum Muhlis Savaşal ve Merhume Hatice Savaşal'ın kızları, Merhum Eski Polislerden Hacı Alim Demirhan'ın eşi, Mustafa Kemal Demirhan, Levent Demirhan ve Muhlis Demirhan'ın anneleri, Sabber, Emine ve Emekli Öğretmen Emine Demirhan'ın kayınvalidesi olan Birim Demirhan vefat etti.

Birim Demirhan, 3 Aralık Pazar günü öğle vaktinde Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.