ŞÜKRÜ GÖÇMENOĞLU

Çamlıca Köyü halkından Merhum İsmail ve Atiye Göçmenoğlu'nun oğlu, Merhume Fatma Göçmenoğlu'nun eşi, Mehmet Göçmenoğlu'nun babası, Şükrüye ve Atiye Gücüyener'in babası, Sadullah Gücüyener'in kayınpederi olan Şükrü Göçmenoğlu vefat etti.

Şükrü Göçmenoğlu, dün öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Çamlıca Köyü'nde toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

CEMAL SOYLU

Cumhuriyet Mahallesi halkından Ayten Soylu'nun eşi, Betül Soylu Özdemir, Ertuğ Soylu'nun babaları, İsmail Özdemir ve Demet Soylu'nun kayınpederi olan TREDAŞ'tan Emekli Cemal Soylu vefat etti.

Cemal Soylu, dün öğle vaktinde Cumhuriyet Mahallesi Özkaya Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HASAN URUP

Cumhuriyet Mahallesi halkından Yaşar Urup ve Aybüke Yavaşlardan'ın babası olan Hasan Urup vefat etti.

Hasan Urup, dün öğle vaktinde Cumhuriyet Mahallesi Özkaya Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ZEKİYE ÖRS

Yenimescit Mahallesi halkından Merhum Nazif ve Merhume Emine Çimen'in kızı, Yaşar, Şaban, Selahattin, Ahmet, Rubiye Çimen'in ablaları, Tuncay, Hüseyin Örs'ün anneleri, Ahmet Örs'ün eşi olan Zekiye Örs vefat etti.

Zekiye Örs, dün öğle vaktinde İki Minareli Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Keşan Belediyesi