Ortaklarlarından biri MHP Keşan Belediye Meclisi üyesi Aydın İstek olan İstekler İnşaat, geçen salı akşamı Keşan’da yaşayan şehit yakını ve gaziler için iftar yemeği verdi. 

İstekler İnşaat’a ait İpsala Yolu Yeniceçiftlik Köyü mevkii 4. kilometrede bulunan akaryakıt istasyonunda verilen iftar yemeğine, Keşan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ferhat Dönmez ile yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda şehit yakını ve gazi ile aralarında Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Müftü Süleyman Yeniçeri’nin de bulunduğu bazı daire amirleri ve memurları ile misafirler katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Özcan da iftar yemeğin sonlarında gelerek İstek ailesii, şehit yakınları ve gaziler ile görüşüp çay içti.

AYDIN İSTEK: ŞEHİT YAKINI VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Müftü Süleyman Yeniçeri’nin okuduğu yemek duasının ardından konuşan Aydın İstek, aile olarak daha geçen yıl böyle bir niyetleri olduğunu ancak bu yıl gerçekleştirmenin nasip olduğunu ifade ederek, “Burada şehit yakını ve gazilerimiz ile hep birlikte olmaktan çok mutluyuz. Şehitlerimiz yedikleri kurşunları biz ve vatanımız için yediler. Bunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Bizlerdeki manevi değerleri çok yüksek olan şehit ve gazilerimizin her zaman yanlarında ve onlarla birlikte duracağız.” diye konuştu.

DÖNMEZ: BAŞBAKANIMIZIN BENZETMESİ BİZLERİ ÜZDÜ

Keşan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ferhat Dönmez, konuşmasına, İstek ailesine çok teşekkür ettiklerini ifade ederek başladı ve sözlerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde şehitlerle ilgili yaptığı bir açıklamaya değinerek sürdürdü. Başbakan Erdoğan’ın konuşmasında trafik kazasında ölenler ile şehitleri, yaşanan keder ve acı nedeniyle aynı kefeye koymaya çalıştığını ifade eden Dönmez, “Başbakanımızın kaza sonucu veya başka bir şekilde hayatlarını kaybedenler ile vatanı için mücadele ederken yaşamını yitiren şehitlerimizi aynı kefeye koyması bizleri üzmüştür” dedi.

İftar yemeğinin ardından konuklara çay ikram edildi.