Okul öğrencileri, Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Uygun’un önderliğinde Okul Müdürü Mükerrem Özercan’ın sorumluluğunda “Bu kış sıcak geçsin” isimli bir proje başlattı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikle ilgili toplanan eşyaları teslim almak ve öğrencilere teşekkür etmek amacıyla Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın Keşan Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne gitti.

Okul öğrencileri, idarecileri ve öğretmenlerine hazırladıkları proje ve gösterdikleri duyarlılıkları nedeniyle teşekkür eden Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, “Gösterdiğiniz duyarlılık nedeniyle çok duygulandım. Bu projede yer alan öğrencilerimin ve öğretmenlerimin hepsini tebrik ediyorum. Yoksul vatandaşlarımızın en temel ihtiyacı giyecek ve yiyecek. Bunların teminine ilişkin düzenlenen projeler herkes için çok önemli.” dedi.

Okul yöneticileri önümüzdeki günlerde yine Keşan Belediyesi işbirliğinde kuru gıda teminine yönelik bir proje ile ağaç dikimine ilişkin bir proje hazırlayacaklarını iletti.

Konuşmaların ardından okul öğrencilerinin topladığı eşyalar belediyeye ait araçla Keşan Belediyesi Sanat ve Sosyal Hizmet Merkezi’ne götürüldü.

Toplanan eşyaların Keşan’da ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırılacağı bildirildi.