Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun ve Hakkı Yörük Sağlık Meslek Yüksekokulu yanında yer alan uzun otlar, orman kenarında yangın riski oluşturmaya devam ediyor.
Keşanlı duyarlı vatandaşlar, Rasim Yağcı ve Ömür Coşkun, gazetemizde 13 Ağustos’ta yayınlanan haberde yetkilileri bu konuda önlem önlem almaya davet etmişti.
KEŞAN’DA ORMAN YANI OTLAR YANGIN TEHLİKESİ HALEN DEVAM EDİYOR
Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun bulunduğu bölgede yaptığımız incelemede ormana bitişik şekilde uzanan uzun otların halen temizlenmediği ve hala yangın riski taşıdığı gözlendi.
YETKİLİLERE MESAJ
Vatandaşlar, “Otların temizlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınması, hem okul hem de orman güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Bu konuda Keşan Belediye Başkanlığı’na görev düşüyor. Burada bir yangın çıkmadan bu sorun çözülmelidir” Sözleriyle yetkilere mesaj vererek otların biçilmesi şeklinde uyarıda bulundu.




