Kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı: 11 sürücü ve 9 araç sahibi cezalandırıldı
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün 25 Haziran 2025 tarihinde yaptığı motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinde, kurallara uymayan sürücülere toplamda 134.565 TL ceza uygulandı.
KEŞAN’DA TRAFİK DENETİMİNDE KURALLARA UYMAYANLARA CEZA YAĞDI
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 25 Haziran 2025 tarihinde ilçe genelinde motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde, sürücülerin trafik güvenliğini tehlikeye atan çeşitli kural ihlalleri tespit edildi.
DENETİMDE CEZA UYGULANANLAR
Denetimler sırasında mevzuata aykırı hareket eden, kural ihlali yapan ya da teknik ve evrak açısından eksiği bulunan toplam 11 motosiklet sürücüsü ile 9 araç sahibine, Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca toplam 134.565 TL idari para cezası kesildi.
AMAÇ: TRAFİK GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK
Yetkililer, denetimlerin hem sürücü hem de yaya güvenliğini sağlamak amacıyla artırılarak sürdürüleceğini belirtti. Vatandaşların trafik kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermesi gerektiği vurgulandı.