Başkan Ediz Martin’den, Kaymakam Ayık ve yaralılara acil şifa mesajı

ERDOĞAN DEMİR

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, trafik kazası geçiren Enez Kaymakamı Merve Ayık ve kazada yaralanan diğer vatandaşlar için bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Enez Kaymakamı Merve Ayık’ın trafik kazası geçirdiği haberi üzerine bir mesaj yayımlayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Martin, kazadan duyduğu derin üzüntüyü belirterek, hem Kaymakam Ayık hem de kazada yaralanan diğer kişiler için acil şifalar diledi.

Bariyeri aşıp, kumsala uçan otomobilden yaralanan yok
Bariyeri aşıp, kumsala uçan otomobilden yaralanan yok
İçeriği Görüntüle

Bölgeyi üzen kaza haberinin ardından Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, dayanışma ve geçmiş olsun mesajı paylaştı. Başkan Martin, Kaymakam Merve Ayık’ın ve beraberindeki yaralıların sağlık durumlarının en kısa sürede düzelmesi temennisinde bulundu.

"YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ"

Martin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Enez Kaymakamımız Merve Ayık’a geçirdiği trafik kazası nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Yaşanan bu talihsiz kazadan dolayı duyduğumuz derin üzüntüyü ifade ediyoruz. Sayın Kaymakamımızın en kısa sürede sağlığına kavuşarak görevine dönmesini temenni ediyoruz. Sayın Kaymakamımıza ve kazada yaralanan diğer vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, tedavi süreçlerinin hızla tamamlanmasını bekliyoruz.”

Muhabir: ERDOĞAN DEMİR