Saat 18.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerin Tekel Meydanına araçlarını yol ortasına bırakmalarındaki sebep ortaya çıktı.
YOL KAPALI İKEN PARK EDİP GİTMİŞLER
Edinilen bilgiye göre gün içinde Önder ve Hastane Caddelerinin birleştiği döner ile Çocuk Parkından Şehitlik Parkına olan bölümde yapılan doğal gaz boru döşeme çalışmaları nedeniyle Tekel Meydanından Önder Gazetesine, 24.1 Dönerin önünden giden yolun kapatılmasını fırsat bilen sürücü aracını park etti. Park etme süresini uzatan sürücünün aracı, yolun açılmasından sonra yol ortasında kaldı. Uzun uğraşlar sonucu park eden sürücüye ulaşıldı ve sürücü park ettiği yerden aracını aldı.
SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU
Bir okuyucumuzun WhatsApp haber hattımıza attığı fotoğraf ile durumu haber merkezimize bildirmesinin ardından haberi, mobil uygulamamızdan anında bildirimle ve Medya Keşan facebook sosyal paylaşım sitesinden paylaştıktan hemen sonra haber sosyal medyada olay oldu.
ARACI BIRAKAN DA MESAJ ATTI
Takipçilerimizden bazıları Keşan’daki başıboşluktan şikâyetçi olurken aracı Tekel Meydanına bırakan sürücü de haberin altına mesaj attı.
İşte takipçilerimizin bazı mesajları:
“Son derece normal bir de 4’lü flaşör yaksaydı kimsenin garipseyeceğini zannetmiyorum Keşan burası çiftlik kural yok burada Afrika’nın en ücra yerindeki kabileler gibi yönetiliyoruz. Şu yolların haline bakın bir insanda biraz yüz olur, nasıl bir utanmazlık bu akıl alır değil”
“Medya Keşan bu hızlı haberciliğinizi bir de yolların durumunu haber yaparak gösterirseniz seviniriz.”
“Ah bu yollar ... !! Sanayiciler mutlu.... rot motor jant her türlü sorun”
“İnsanların kuralsız, saygısız yasamaya çok meraklı olduğunu gösteriyor.Bu Keşan’a özgü degil ki sosyolojik yapımızın ne kadar bozulduğunun göstergesi”
PARK EDEN ŞOFÖR: “Şerit çekili idi yolda mecbur bıraktık ama Keşan şartlarında normal arabamızı çekeceğiz yolları da çekip koysaydınız keşke”
“Keşan’da normal böyle şeyler sadece fizik kuralları geçerli”
“Aracını park edecek yer yoktu belki de”
“Herkes zaten öyle yapıyor Keşan’da”
“İyi yapmış. Zaten ne kural var ne yol var ne saygı var Keşan’da”
Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ
Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ
Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ
Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ
Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ
Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ
Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ