Evden av tüfeği çalındı

HABER MERKEZİ

Yenimescit Mahallesi Hasır Sokak’ta bir evden ruhsatlı av tüfeği çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran H.T., salon olarak kullanmakta olduğu odanın duvarındaki çiviye askısından asılı olan av tüfeğinin yerinde olmadığını fark ettiğini, ikametinin kapılarında ve pencerelerinde herhangi bir zorlama olmadığını, ikametine ne zaman girilmiş olabileceğini bilmediğini ve bahse konu tüfeğin ruhsatının olduğunu belirterek, şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Evin bahçesinden alüminyum kapısı çalındı

HABER MERKEZİ

Cumhuriyet Mahallesi Kalem Sokak’ta meydana gelen olayda bir evin bahçesine ait alüminyum kapı kırılarak çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran M.K., sabah uyandığında 1,5 metre boyunda evinin bahçesine ait alüminyum kapının kırılarak çalınmış olduğunu fark ettiğini ve şikayetçi olduğunu belirtti. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Araçtan cüzdanı çalındı

HABER MERKEZİ

Yukarı Zaferiye Mahallesi Lisesi Sokak’ta park halindeki bir araçtan, içerisinde döviz, ehliyet, kimlik, kredi ve hesap kartları bulunan cüzdan çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran E.Ş.K., park halindeki aracının yanına gittiğinde sol ön camının kırılarak araçtan içinde 100 Bulgar levası, 100 euro, ehliyet, kimlik, kredi ve hesap kartları bulunan cüzdanının çalındığını fark ettiğini belirterek, şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.