Sokak üzerinden elektrik kabloları çalındı

HABER MERKEZİ

Aşağı Zaferiye Mahallesi Kaburcu Bayırı Sokak üzerinde meydana gelen olayda bir inşaata ait alüminyum elektrik kabloları çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran İ.Ö., Kalburcu Bayırı Sokak üzerinde bulunan inşaatından 13 metre uzunluğundaki alüminyum elektrik kablolarının çalındığını ve şikayetçi olduğunu belirtti. Polisin olaya ilişkin incelemesi sürüyor.

Depodan 2 av tüfeği ve 1 ağaç kesme testeresi çalındı

HABER MERKEZİ

Aşağı Zaferiye Mahallesi Bihter Sokak’ta meydana gelen olayda bir evin bahçesinde bulunan deposundan 2 av tüfeği ve 1 ağaç kesme testeresi çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran M.K., ikametinin bahçesinde bulunan depodan 2 av tüfeği ve ağaç kesme testeresinin çalındığını belirterek, şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Evden malzeme çalındı

HABER MERKEZİ

İspat Cami Mahallei Bayrak Sokak’ta meydana gelen olayda bir evden malzeme çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran R.B., ikametinin demir zincirle kilitli olan dış kapısının kilitli olduğunu ancak zincirinin bükülerek zorlandığını ve ikametin arka tarafında bulunan ahşap pencere camının kırık olduğunu fark ettiğini, 1 adet mavi renkli su saatinin, 1 adet davul fırının, 1 adet küçük piknik tüpünün, 4 adet musluk başının yerinde olmadığını , ayrıca ana vanaya su saatinin takılması için gerekli olan plastik malzemelerin de çalınmış olduğunu gördüğünü belirterek, şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.