Hırsızlık olayını CİMER’den şikayet etti

HABER MERKEZİ

Keşan’da CİMER’e şikayette bulunan bir kişi ilçede hırsızlık olaylarının arttığını ayrıca ikametinden hırsızlık yapıldığını belirterek, şikayetçi oldu.

CİMER’e şikayette bulunan A.E., ilçede hırsızlık olaylarının artığını ve kendisinin de ikametinden çapalama motoru, kaynak makinesi, spiral zımpara makinesi ve dağcı botlarının çalındığını belirterek, şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Yol kenarına bırakılan inşaat demirleri çalındı

HABER MERKEZİ

Aşağı Zaferiye Mahallesi Gülden Sokak’ta yol kenarına bırakılan demirlerden 500 kilosu çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran E.Ö., Gülden Sokakta temelini yeni attıkları inşaatında kullanmak için yol kenarına bıraktığı 11 ton demirden 500 kilo demirin eksik olduğunu fark ettiğini, inşaatında bulunan güvenlik kamera kayıtlarından 2 kişinin demirleri keserek aldıkları ve araca yüklediklerinin göründüğünü belirterek, şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Üzerinde asma kilit olan demir kapı çalındı

HABER MERKEZİ

İspat Cami Mahallesi Aktepe Sokak’ta kömürlüğe ait üzerinde asma kilit bulunan demir dış kapı çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran B.Y., ikametinin bahçesinden girişi olan kömürlüğüne ait asma kilit ile kilitlemiş olduğu demir dış kapının yerinde olmadığını gördüğünü ve şikayetçi olduğunu belirtti. Polisin, olaya ilişkin incelemesi sürüyor.

Elektrik panosundan kablo çalındı

HABER MERKEZİ

Yenimescit Mahallesi Kural Sokak’ta meydana gelen olayda bir ikametin elektrik panosundan 3 metre topraklama kablosu çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran F.S., ikametinin elektrik panosundan 3 metrelik topraklama kablosun çalındığını ve şikayetçi olduğunu belirtti. Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

Kömürlükten elektrikli motosiklet çalındı

HABER MERKEZİ

Yukarı Zaferiye Mahallesi Kısık Sokak’ta meydana gelen olayda bir ikametin bahçesindeki kapalı kömürlükten elektrikli motosiklet çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran R.D., akşam ikametinin bahçesinde bulunan kapalı kömürlüğe bıraktığı elektrikli motosikletinin sabah yerinde olmadığını gördüğünü ve şikayetçi olduğunu belirtti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Park halindeki araçtan teyp ve ses sistemi çalındı

HABER MERKEZİ

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Sokak’ta park halindeki bir araçtan teyp ve ses sistemi çalındı.

Keşan Polis Merkezi Amirliği’ne başvuran V.V., gece sokağa park ettiği aracının yanına sabah gittiğinde kelebek camının kırılıp içerisinden oto teyp ve ses sisteminin çalınmış olduğunu fark ettiğini belirterek, şikayetçi oldu. Polisin, olaya ilişkin incelemesi sürüyor.