SONGÜL KONAR

Ömer Kılıç, Nejat Deryal ve İlyas Dikmen’in aileleri ile beraber yaşadığı birbirine bitişik olan üç ev çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Geçtiğimiz gün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda yangının sobadan çıktığı öğrenildi. Yangını fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerini bildirdi.Yangın büyüyerek bitişikteki evlere de sıçrarken, ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı.Yangının erken saatlerde çıkması ve hane halkının uyanık olması büyük faciayı önlerken, olayda ölen yada yaralanan olmadı. 

Kılıç, Deryal ve Dikmen yaptıkları açıklamada evlerinin kullanılmaz hale geldiği için komşu ve akrabalarında kaldıklarını, maddi güçleri olmadıkları için yetkililerden yardım talep etti.

Mağdur olan vatandaşlar açıklamalarının devamında şunları söyledi: “Bütün eşyalarımız yandı. Üç hane çocuk çocuğuyla burada kalıyordu. Hepsi mağdur, komşularda kalıyorlar. Sayın Belediye Başkanımız gelecek. Sayın kaymakamımıza iletildi. Büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Ailelerimiz mağdur.”