HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

M.E.T. ve H.D.T. (13) ile aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan Onur Yenigün ve Mustafa Dirican arasında kavga çıktı. Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle sonlandırıldı. Onur Yenigün ve Mustafa Dirican, plakasız motosiklete binerek olay yerinden ayrıldı. M.E.T. ise yanına H.D.T.'yi de alarak, motosikleti takip etmeye başladı. İddiaya göre M.E.T., kullandığı 59 PL 630 plakalı araçla Onur Yenigün yönetimindeki plakasız motosiklete kasten çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet, karşı yönden gelen A.E. idaresindeki 59 NA 484 plakalı kamyonla çarpıştı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Onur Yenigün, olay yerinde hayatını kaybederken, arkasında oturan arkadaşı Mustafa Dirican yaralandı. M.E.T., kazanın ardından durmayarak, aracıyla kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Onur Yenigün'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Mustafa Dirican ise ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yenigün'ün cansız bedeni ise nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından hastane morguna konuldu. Kamyon sürücüsü A.E. ise gözaltına alındı. Jandarma ekipleri olayın ardından kaçan araç sürücüsü M.E.T.'yi de kısa sürede yakalayarak, gözaltına aldı.    

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.E., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, M.E.T., tutuklanarak, cezaevine konuldu.