BÜLENT SAYLAM

Buna göre Edirne’nin 6 ilçesinde kaymakam atamaları gerçekleştirildi. Uzunköprü, İpsala, Enez, Meriç, Havsa ve Lalapaşa İlçelerinin kaymakamları değişirken Havsa ve Lalapaşa’ya yeni kaymakam atamasının yapılmadığı görüldü. Ayrıca Edirne Vali yardımcılıklarına da atamalar yapıldı. Ordu Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, Ordu Çatalpınar Kaymakamı Eyyup Batuhan Ciğerci Edirne Vali Yardımcısı olurken Edirne Vali Yardımcısı Yusuf Güler de Kırklareli Vali Yardımcılığına atandı. Enez’in eski kaymakamlarından Elif Canan Tuncer de Kırklareli Vize Kaymakamlığından Kırklareli Vali Yardımcılığına atandı.

Atamalara göre ilçe kaymakamları şöyle oldu:

Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü oldu. Kökçü, Muğla Yatağan Kaymakamlığı görevinden Uzunköprüye atandı. Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan da Osmaniye Vali Yardımcısı olarak atandı.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili oldu. Sevgili, Gaziantep Araban’dan İpsala’ya atandı. İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör de Batman Kozluk Kaymakamı olarak atandı.

Enez Kaymakamı Cafer Ekinci oldu. Ekinci, Giresun Doğankent Kaymakamlığı görevinden Enez’e atandı. Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş da Batman Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

Meriç Kaymakamı Uğur Kapar oldu. Kapar, Afyonkarahisar İncehisar Kaymakamlığından Meriç’e atandı. Meriç Kaymakamı Cafer Ekinci de Erzincan Tercan Kaymakamı olarak atandı.

Lalapaşa Kaymakamı Muhammet Çiftçi Giresun Vali Yardımcısı oldu. Havsa Kaymakamı Reşit Özer Özdemir Erzurum Tekmen Kaymakamı oldu.