HABER MERKEZİ

Ziyarete, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Be- lediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Lokan- tacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Mustafa Kemal Paşa Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile KTSO Genel Sekreteri Erdem Başak katıldı. Ziyarete katılanlar, Vali Kırbıyık’a ‘hoş geldiniz’ diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNİN TEMELİ
31 MAYIS’TA ATILCAK

Öte yandan Vali Kırbıyık’ın  31 Mayıs’ta Keşan’a gelerek Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’ndaki programa katılacağı ardından da ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temel atma törenine katılacağı bildirildi.

Görüşme sonrası bilgilendir- me yapan Helvacıoğlu, Vali Kırbıyık’ın 31 Mayıs 2022 Salı günü

Keşan’a geleceğini, Keşan’da tüm kurum ve yöneticileri ile buluşacağını ve Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temel atma törenine katılacağını bildirerek, “Keşan olarak 31 Mayıs’ta yeni Valimize hoş geldin diyeceğiz. Yeni Valimiz Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık’la tüm kuruluşlarımız ile hoş geldin buluşması ger- çekleştirecek, bu programın sonrasında Engelsiz Yaşam Merkezi’mizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. KİSEV Yönetimi olarak hoşgeldin ziyaretinde bulunduğumuz görev yerine yeni atanan Valimiz Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile 31 Mayısta Keşan’daki tüm kurum ve kuruluşlarımız ile Keşan Belediyesi Selim Ses- ler Konferans Salonu’nda hoş geldin buluşmasıyla bir araya gelecek, bu büyük buluşma sonrasında, Keşan’ımıza kazandıracağımız Engelsiz Ya- şam Merkezimizin temel atma törenini hep birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.

Vali Kırbıyık’a KİSEV’e gösterdiği yakın ilgi ve destek ile Keşan’dan başlatacağı ‘hoş

Geldin’ buluşması için teşek- kür eden Mustafa Helvacıoğlu, “Valimizin destekleri, kurum ve

kuruluşlarımızın birlik ve beraberlik ruhu ile şehrimizde ihtiyaç duyulan her alanda, hep birlikte güzel işler yapmaya, gönüller kazanmaya ve kardeş- lik köprüleri kurmaya devam edeceğiz. 31 Mayıs’ta Keşan’ın birlik ve beraberlik ruhu ile Va- limizle buluşacağız” şeklinde konuştu.