HABER MERKEZİ

Saat 16.00’da Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, Başkan Bostancı, öncelikle yerel seçimlere az bir zaman kaldığını ve bu süreç içinde herkesin birbirine saygı ve sevgi çerçevesinde samimi olması gerektiğine vurgu yaptı. Tüm vatandaşların olduğu gibi belediye personelinin de seçimlerde özgür iradesi ile oy kullanması gerektiğini ve buna sonuna kadar saygı duyduğunu dile getirdi. Bostancı, Enez’in geleceğini vatandaşların ve personelin tayin edeceğini söyleyerek, gerçekçi olunmasını, akla mantığa uygun, ön yargılardan uzak, hareket edilmesini temenni ettiğini dile getirdi.

Personel maaşları ile ilgili sosyal medyada aslı astarı olmayan paylaşımlara yanıt veren Başkan Bostancı: “Bizim aylardır bekleyen, ödenmeyen maaşlarımız olmadı. Küçük aksaklıklar dışında personel maaşlarımız sürekli ödendi. Pazartesi günü meclis toplantısı yapılacak ve alınacak kararla en geç Çarşamba gününe kadar da son maaşlar ödenecek. Başkan maaşları ödeyemiyor gibi asılsız eleştirileri kabul etmiyorum” dedi. 

Bostancı: “2014’ten bugüne önceki dönemlerden devir aldığımız 67 milyon borca rağmen personel arkadaşlarla güzel işler yaptık. Tüm personelime teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda Ankara ziyareti ile ilgi bilgilere veren Başkan Bostancı, ziyaretin bir kaç önemli sebebinin olduğunu ve öncelikle ekonomik destek için gidildiğini belirterek: “Son 3 gündür Ankara’da milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal’ı ilgili tüm bakanlıkları ziyaret ettik ve gerekli tüm başvuruları yaptık. 3 ay içerisinde Enez Belediyesine yaklaşık 1,5 Milyon TL destek gelecek. Beton Santrali ve Beton Ürünleri Fabrikamızdan gelecek gelirle birlikte bu miktar 2 Milyon TL olacak. Tüm Enez halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bostancı, yarın Edirne’de yapılacak olan Edirne ilçelerinin belediye başkan adayları tanıtım programına tüm Enez halkını davet etti.