AYGÜL KONAR

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmişti. 

Enez’de görev yapan Kaymakam Elif Canan Tuncer’in Kırklareli ili Vize ilçesine atanmasının ardından, Enez Kaymakamlığına kısa bir süre İpsala Kaymakamlığı’na atanan Ekrem Güngör vekalet ediyordu. Geçtiğimiz günlerde de Enez Kaymakamlığı’na Şükrü Alperen Göktaş atandı. 

Başkan Günenç, göreve yeni gelen Kaymakam Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. İkili daha sonra beraberindeki heyet ile Enez’de pazaryeri esnafını ziyaret etti.

ŞÜKRÜ ALPEREN GÖKTAŞ KİMDİR…

1988 yılında Kastamonu/Taşköprü’de doğdu. Lise öğrenimini Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesinde tamamladı. Selçuk Üniversitesi İktisat Bölümünden 2012 yılında mezun oldu. 2013 yılında Kastamonu Valiliğinde İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. 2014-2018 yılları arasında Kastamonu Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünde İl Planlama Uzmanı olarak görev yaptı. 2014 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak, Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Göktaş, 22.05.2018 tarihli Bakanlık Oluru ile Cide Kaymakam Vekili olarak, 01.10.2018 tarihi itibariyle Ulus Kaymakamı olarak görev yaptı. Yurt dışı eğitimini İngiltere'de tamamlayarak yurda dönen Şükrü Alperen Göktaş, Enez'e kaymakam olarak atandı. Göktaş, evli ve bir çocuk babasıdır.