İpsala merkezinde nalbur dükkanı işleten 44 yaşındaki Ali Çetin, 10 Lira 80 kuruşa oynadığı kuponla 423 bin 156 lira ikramiye kazandı.

İpsala 538 No.lu Ganyan Bayiinde oynadığı kuponla Diyarbakır At Yarışlarında altılıyı tutturan Türkiye’de 2 kişiden biri olan Ali Çetin’in ikramiye çekini alarak bir bankaya teslim ettiği öğrenildi.

538 No.lu İpsala Ganyan Bayii Suat Saygılı ise İstanbul Başakşehir Bayii ile kendi işyerinden Ali Çetin’in büyük ikramiyeyi kazandığını ve kendileri için büyük bir gurur olduğunu söyledi.
DÜKKANIMI GENİŞLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Ali Çetin, at yarışlarından kazandığı ikramiye çekini Türkiye Jokey Kulübü’nün İstanbul Veliefendi’deki merkezinden aldığını ve İpsala’da bir bankaya teslim ettiğini kaydederek şunları söyledi: “Ben ticaret ile uğraşan bir insan olduğum için, bu parayı işyerimi genişletmek amacıyla kullanacağım. Bizim yaptığımız iş gereği çok büyük bir para değil. Zaten ticaret ile uğraşan herkesin borcu vardır benim de borçlarım var, bunları kapatacağım ve bir araba almak istiyorum. Bu para ile işyerime daha fazla mal alımı yapacağım ve bundan sonra daha rahat iş yaşamımı sürdüreceğim. Bir başka yatırım olarak da yan tarafımdaki dükkanı satın almayı hedefliyorum.”