Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen, dün yaptığı açıklamada, Keşan – Enez Karayolu üzerinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Keşan Kapalı Yüzme Havuzu’ndan 2013 yılı faydalanma ücretlerinin belirlendiğini söyledi.

Havuzun mayıs ayı başından itibaren 2013 yılındaki hizmetine devam edeceğini belirten Çimen, kulüpler ve vatandaşlar için kurs ve kart bedeli ücretlerini şöyle sıraladı:  

“Müdürlüğümüz bünyesinde açılacak kursun aylık bedeli 80 TL, öğrenci sezonluk kart bedeli ise 10 TL’dir. Ayda 12 saat kullanma kapasiteli vatandaş kart bedeli 55 TL, spor kulüpleri ise öğrenci başına aylık 22 TL’den kart çıkarabilecek. Yetişkinlerin günübirlik (2 Saat) havuzdan faydalanma bedeli ise 11 TL’dir. Müdürlüğümüzce açılacak olan kursta öğrencilerimize Şezlong ve sıcak su ile duş hizmeti sunulacaktır. Kurslar Mayıs ayında başlayıp, okulların tatil olacağı 14 Haziran 2013 tarihine kadar hafta sonları, daha sonra hafta içi verilecektir.

Bayan ve erkek yüzme hocalarımız, cankurtaran ve profesyonel ekibimizle isteyen yetişkin halkımıza özel ders de verilecektir. Enez Yolu üzeri Çabuk Ticaret yanındaki hizmet binamız olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu’ndan bizzat form alınarak başvuru yapılacaktır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden de form alınabilecektir. Ayrıca, 505 892 25 86 ve 0 284  714 35 12 No’lu telefonlara başvurulabilir. Tüm halkımızı; yarı olimpik ve çoğu ilde bulunmayan kapalı yüzme havuzumuza, deneyimli personelimiz ve geniş imkanlarımızla hizmet vermeye bekliyoruz.”