HABER MERKEZİ
İl genel meclisi olarak Enezdeki hizmetlerimize hız kesmeden 2018 yılında da devam edeceklerini söyleyen Kılıç ve Açık, “il özel idaresi bütçemizden ilçemize yaklaşık 1.500.000 TL tutarında yatırım yapacağız.” dedi. Kılıç ve Açık yaptıkları açıklamada şunları söyledi:
“Vakıf köyümüzü sahile bağlayan 5 km uzunluğundaki yolun 1. kat asfaltını, Hasköy-Şehitler arasındaki 4 km ve Küçükevren- Anayol arasındaki 4 km uzunluğundaki yolların 2. kat asfalt çalışmalarını yapacağız. Sultanice, Gülçavuş  sahillerini kıyı şeridiyle (orman içinden) Enez sahiline bağlayan 8 km’lik yol özellikle yazın çok kullanılmakta, bu yolun bakımını yapıp stabilize çalışmasını ilk yaz üstü bitireceğiz. Dolayısıyla Sultanice sahilinden Enez sahiline gitmek isteyen vatandaşlarımızın  yolunu 17 km azaltmış olacağız. Bütün bu yol çalışmalarının maliyeti yaklaşık 800.000 TL’dir.
DOĞAL ARITMALARDA LİDER İLÇEYİZ
2017 yılında Abdurrahim ve Vakıf köylerimizde doğal arıtma yaptık ve işlerlik kazandırdık. 1 ay öncesi yapımına  başlanan Karaincirli, Yenice köy doğal arıtmalarına havaların izin vermesiyle birlikte Çavuşköy de eklenecektir. 2018 baharında Enezde bitmiş arıtma  sayısı beş olacaktır, dolayısıyla bu konuda lider ilçe durumundayız. 5 doğal arıtmanın maliyeti yaklaşık 500.000 TL’dir. Yazın zaman zaman içme suyu sıkıntısı oluşan Işıklı köyümüzün bu sorununu yeni isale hattı yaparak çözeceğiz.