Hizmet Dökümü Nedir?

Devletin getirdiği yeni uygulama sayesinde TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi sayesinde SGK Hizmet dökümü alınabilmektedir. Daha güvenilir ve kesin bilgi anlamında tek çatı altında toplanan sigorta birimleri sayesinde e-devlet şifresi ve TC kimlik numarası ile sigorta konusunda birçok bilgiyi rahatlıkla elde edebilirsiniz. Güvenli şekilde giriş yapacağınız sistem sayesinde tüm sigorta bilgilerinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Hizmet dökümü almak için http://www.hizmetdokumu.com/ adresine tıklayınız.

Hizmet dökümü nasıl alınır?

Hizmet dökümü, kişinin tüm sigortalılık hayatında yatırdığı primlerin görüntülendiği bir bilgidir. Bu hizmet dökümü sayesinde sigorta ile ilgili birçok bilginize rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

·        Hizmet dökümünü sigorta kurumunun kendisinden alabilirsiniz.

·        Online işlem gerçekleştirmek istiyorsanız e-devlet şifresine sahip olmanız gerekir.

·        PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifresi ile hizmet dökümü alabilirsiniz.

·        İnternet üzerinden sigorta kurumunun resmi sitesine girerek sigorta hizmet dökümünüzü rahatlıkla elde edebilirsiniz.

Daha önceki zamanlarda sgk.gov.tr bünyesinde bulunan SGK hizmet dökümü uygulamasına artık e-devlet şifreniz ile rahatlıkla sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sigorta ile ilgili bilmek istediğiniz her türlü konuda e-devlet şifrenizle yapacağınız girişlerde öğrenerek hem borçlarınızı hem de emeklilik gün hesaplarınızı da yapma imkanına sahip olabilirsiniz.