Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda, Açık Öğretim Lisesi 2014-2015 Öğretim Yılı 1. Dönem kayıtlarının 1-12 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacağı belirtilerek, bu durumda olan öğrenciler uyarıldı.

Açık Öğretim Lisesi’ne yeni kayıtların da yine aynı tarihler arasında yapılacağının da kaydedildiği açıklamada, kimlerin ve kayıt işlemlerinin ne şekilde yaptırılabileceği şu şekilde açıklandı:

KİMLER KAYIT YAPTIRABİLİR

Ortaokul, İlköğretim mezunları ile okulu tamamlayanlar, (Diploma, diploma kayıp belgesi veya tamamlama belgesi ile ),  liselerin (Meslek Liseleri dahil) ara sınıfından (tasdikname veya öğrenim durum belgesi alarak) ayrılanlar,  Ortaokulu/İlköğretimi bitirmiş düzeyde veya ara sınıflara kayıt olabileceğini belirten denklik belgesine sahip olanlar.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

 Öğrenim Belgesinin aslı (Diploma, tasdikname, öğrenim belgesi, diploma kayıp, vb. biri) nüfus cüzdanı fotokopisi (T.C No.lu) veya  T.C numarası beyanı. 20 TL (Kayıt olacak kişinin T.C numarası ile para yatırılmalı) yatırıldığına dair dekont ( T.C Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nın şubelerine Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi yeni kayıt işlemi için yatırılacaktır. Para yatırılmış ancak dekont kaybedilmiş veya alınamamışsa para yatırma işlemi sistemde görüleceğinden dekont ibraz edilmese de işlem yapılır.) Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf (Fotoğrafın arkasına TC kimlik numarası yazılmalıdır). 5 TL kayıt yaptırma işlemini yapacak Halk Eğitimi Merkezi veya Mesleki Eğitim Müdürlüklerinin okul aile birliğine makbuz karşılığı yatırılacaktır.