HABER MERKEZİ

Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve partililer saat 14.00 sıralarında bir araya geldi. 17nci kuruluş yıldönümü kutlamaları ile ilgili konuşan Boyalık, şunları söyledi: “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 17. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Ben 12. Kuruluş yıldönümünde vardım, 13., 14., 15., 16. yıldönümünde vardım. İlçe Başkanı olarak 3. Yıldönümü kutlayışımız. Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi’nin neferleriyiz. Bu partimizi Keşan’da kuran, partimize Keşan’da değer katan Kurucu Başkanı çok değerli Salih ağabeyimizi ben buradan kıymetle anıyorum. Kendisi katılamadı. Salih ağabeyimiz partimizi kuran değerli başkanımız, o günden bugüne geçen zamanda 13 tane İlçe Başkanımız oldu. İdris Kanık ağabeyimiz görev almış. İsa Birci hocam görev almış. Ethem Toptani arkadaşımız görev almış. Hüseyin Dinç ağabeyimiz görev almış. Sedat Taciroğlu da yol aldırmış. Ardından rahmetli Rıfat ağabeyimizin partimize emeği büyüktür. İlyas Tüfekçi partimizde uzun süre İlçe Başkanlığı yapmıştır. Muzaffer Güven de partimize ivme kazandırmıştır. Ümit Torlaklı arkadaşımız partiye değer katmıştır. Hakan Çevikel aynı şekilde başkanlık yapmıştır, kendisinin AK Parti’ye hizmetleri büyüktür. Mustafa Mercan ağabeyimiz çalışmaya devam diyenlerdendir. Tolga Saltık’ın da partimize hizmetleri vardır. Bütün İlçe Başkanlarımızın ayrı bir yeri var. Netice itibariyle bende 3 yıldan beri İlçe Başkanlığı yapıyorum. Allah-ü Teala inşallah bize bu görevi taçlandırarak bırakmayı nasip eder.”

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ SİYASET VE DEVLET DÖNÜŞÜMÜNDE ETKİN ROL OYNADI

17 yıldır AK Parti’nin girdiği her seçimden başarı ile ayrıldığına kayıt düşen Hüseyin Boyalık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “AK Parti İktidara geldiği günden beri millete hizmet etmeyi borç bildi ve bu durumla da durmadan, yorulmadan çalıştı. AK Parti bugüne insan odaklı Türkiye’yi hedeflemiş misyon edinmiştir. Bu davanın yükünü çeken cefakar, fedakar milletimiz 17 yıl başarıdan başarıya koşan Adalet ve Kalkınma Partisi’ni çok kısa zaman içerisinde de defalarca iktidar ile taçlandırmıştır. Türkiye’de hızla yürüttüğü çalışmalar ile refah seviyesini yükselten Adalet ve Kalkınma Partisi siyaset ve devlet dönüşümünde etkin rol oynadı. Durmak bilmeyen azmimiz ve gönülleri fethetmek sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta Adalet ve Kalkınma Partisi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmayı gaye edindik. Keşan İlçe Teşkilatı olarak da milletimize dokunup her zaman için devlet millet el ele sloganını unutmadık. Aydınlık bir gelecek için Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sosyal bir anlayışı olduğunu herkes bilmekte ve bunu yapmak için de özellikle bir belediye ayağının Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Keşan’da yönetilmesi gerektiğini de ısrarlar her platformda, her toplantıda söylemekteyiz. Keşan Belediyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin elinde olduğu müddetçe emin olun ki Keşan’da sadece yollar, kaldırımlar, gözle görülen şeyler değişmez onun dışında bir yaşayış, bir anlayış değişir. Keşan Belediyesi’nde 70 tane çalışan zabıta varken sokaklarda hala başıboşluk var. Bizler Keşan Belediyesi’ni alarak bu millete huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir hayat yaşatmayı kendimize borç edindik.”

AK PARTİ BÜYÜYEN BİR SEVDADIR

Boyalık, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Adalet ve Kalkınma Partisi 2001 yılından bugüne karanlıktan aydınlığa bu ülkeyi güneş gibi aydınlatan bir parti olmayı her zaman kendine borç edinmiş kişilerle oluşmuş büyük bir topluluktur. AK Parti büyüyen bir sevdadır. Cumhurbaşkanımızın yüzde 53 gibi yüksek bir oyla Başkan seçildiğini ve ardından Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yine iktidarını yaşıyoruz. Bu İktidarda Milliyetçi Hareket Partisi ile olan ortaklığımızın, yol arkadaşlığımızın da büyük önemi vardır. Milliyetçi Hareket Partisi ile aramızda fikir ayrılığı yok. Bizler bütünüz, biriz. Milliyetçi, muhafazakar bir yapıyı hep beraber koruyoruz. 17 yaşındaki AK Parti kurulduğu günden itibaren girdiği her seçimden başarı ile çıktı. İktidarını sürekli koruyan ve güçlendirerek çıkan tek partidir. Adalet ve Kalkınma Partisi, Recep Tayyip Erdoğan ile bir bütündür. İnşallah Keşan’da da durmak yok, yola devam diyeceğiz, Keşan Belediyesi’ni kazanacağız ve halka hizmet hakka hizmet diyerek işimize devam edeceğiz.”