AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’nın yerel seçim çalışmaları sürüyor.

Geçen cumartesi günü partinin ilçe merkezinde gerçekleştirilen ve saat 14.00 sıralarında başlayan toplantıda, 29 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi’nde aday adayı olacak, toplam 21 kişi açıklandı. 2’si Edirne İl Genel Meclisi, 19’u da Keşan Belediye Meclisi aday adaylarının tanıtımı için düzenlenen toplantıya; AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çevikel ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çevikel, daha önce yapılan aday adaylığı başvurularını basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlatarak, 21 yeni başvuru için biraraya geldiklerini söyledi. Hakan Çevikel, şöyle dedi: “Başvuruda bulunan 21 aday adayı arkadaşım, hepsi birer değerdir. Keşan’ın derdi ve sıkıntısıyla dertlenen arkadaşlardır. Keşan’ın gerçek anlamda bir şehir olması için mücadele etmek isteyen arkadaşlardır. Keşan’a yönetici değil, hizmetkar olmak amacıyla yola çıkmışlardır. Bu nedenle medeni cesaretlerinden dolayı kendilerini kutlarım. Hayırlı olsun. Hepsinin yolu açık olsun.”

“AK PARTİ’YE OLAN İLGİ KATLANARAK BÜYÜYOR”

Sözlerinin devamında, bölgemizde AK Parti’ye olan ilginin büyüdüğünü söyleyen Çevikel,  Keşan’ın gelecekteki yönetici kadrolarının, şu anda bu masanın etrafında ve AK Parti saflarında olduğunu savundu. Hakan Çevikel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yerel seçimin en iddialı ve en hazır partisiyiz. Neticeden de tam anlamıyla eminiz. Biz başarılı olacağız, çünkü Keşan’ın kazanmasını istiyoruz. Keşan da AK Parti’yle beraber kazanacak. Merkezi iktidarın desteğini Keşan’a taşımak istiyoruz. 2 yıl içerisinde Keşan’ı yeniden inşa edeceğiz. Bu konuda halkımıza söz veriyoruz. 2 hafta içerisinde Keşan’a, hastane, gençlik merkezi, köprülü kavşaklar, adalet sarayı ile yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırım gelecek. Bu da AK Parti teşkilatının bölge için ne kadar emek sarf ettiğinin göstergesidir. Bu yatırımlar, yerel yönetim seçimlerini kazandığımızda katlanarak artacak!”

ADAYLAR TEK TEK TANITILDI

Konuşmanın ardından AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı’nın, Edirne İl Genel Meclisi ve Keşan Belediye Meclisi aday adayları tek tek tanıtıldı. İsimler şöyle:

EDİRNE İL GENEL MECLİSİ

ADAY ADAYLARI:

Mustafa Serbes, Sebahattin Şengün.

KEŞAN BELEDİYE MECLİSİ

ADAY ADAYLARI:

Murat Arhatır, Talat Yayagaç, İsmail Keleş, Gafur Seziş, Burcu Başak Çebi, Özgür İnceoğlu, Mehtap Perçin, Tolga Saltık, Tarık Uysal, Nuriye Altın, Mustafa Altay, Mehmet Demirci, Çetin Kahveci, Şafak Uslu, Şengül Gündoğdu, Kadirhan Tekcan, Mehmet Sorgut, Yüksel Öztürk, Bülent Serpil.

Tanıtımın ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle, basın açıklaması sona erdi.