AK Parti Keşan Belediye Başkan aday adaylarından gazeteci Ferat Gülver, AK Parti’de yaşanan adaylık yarışı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Keşan’a yakışır bir adaylık süreci gerçekleştirdiklerini kaydeden Gülver şunları söyledi: “Başta İlçe Başkanımız Hakan Çevikel olmak üzere ilçe yönetimi, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, mahalle başkanlarımız ve partimize gönül veren arkadaşlarımızla güzel bir adaylık süreci yaşadık. Biz aday adayları Mustafa Mercan, Selahattin Vardar ve Ferat Gülver olarak hep beraber centilmence bir yarış yaptık ve kısmet Mustafa Mercan arkadaşımızınmış. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum. Bizim Keşan aşkımız ve AK Parti sevgimiz bitmeyecektir. Arzumuz Keşan’ın AK Parti belediyecilik anlayışıyla tanışmasıdır ve bu başka bir arkadaşımızla da olsa sevincimiz değişmez. Yeter ki Keşan kazansın, hak ettiği hizmetlere kavuşsun.”

Keşan siyaset kamuoyunda “aday adayı” kavramına farklı bir bakış getirdiğini öne süren Gülver, “Bazen en iyisi bile olsanız siyasette bazı dengeler vardır ve onlar belirleyici olur. Siyasetin birinci kuralı “Ben olmazsam olmaz” düşüncesine kapılmamaktır. Biz AK Partiliyiz, partimizin üst kurulları böyle takdir etmiş ise saygı duymak gerekir. Partimiz ve Keşan için hayırlısı olsun”  dedi.