İl Genel Meclisi’nin AK Partili üyeleri Hüseyin Boyalık ve Adnan Vural, geçtiğimiz Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Korucuköy Barajı Sulama Sahası Projesi’nin ihale edileceğini kaydetti.

13 YERLEŞİM BİRİMİNİ KAPSIYOR

Korucuköy Barajı Sulama Sahası A.T. ve T.İ.G.H. Proje ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını belirten Boyalık ve Vural, “Proje; Çobançeşme, Yeniceçiftlik, Paşayiğit, Maltepe, Lalacık, Küçükdoğanca, Kozköy, Karasatı, Karacaali, Beyendik ve Altıntaş olmak üzere 13 yerleşim birimini kapsamaktadır. Öte yandan Enez Arazi Toplulaştırma Projesi’nin ihalesi yapıldı. Proje; Çelebi, Bahçeköy, Çamlıca, İzzetiye, Kadıköy, Mahmutköy, Mercan, Seydiköy ve Şükrüköy’ü kapsıyor.” dedi.

KÖY MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE VALİMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ

Önümüzdeki hafta içerisinde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i ziyaret edeceklerini ifade eden Adnan Vural ve Hüseyin Boyalık, İlçe Başkanımız ve Muhtarlar Derneği ile bir toplantı yapacağız. Köylerimizin ihtiyaçlarını ve sürekli gündemde olan parke taşı konusunu çözüme bağlamak istiyoruz. KÖYDES’ten gelen paranın köylerin genel ihtiyaçları için kullanılmasını istiyoruz. Bu konuda da bazı girişimlerimiz bulunuyor. Önemli gelişmeler var. Bu paranın harcama kararını köylere hizmet götürme birliğinin yürütmesinde olanlar verecek. Abdülaziz Bey’in bu konuda bir şey söylemeye şuanda hakkı yok.” şeklinde konuştu.