AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 14.00 sıralarında parti binasında gerçekleşen toplantıda ilk olarak AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık söz aldı.

Boyalık, şunları söyledi:“Partimizin kıymetli hanımları, öncelikle tamamlanan kongrelerden sonra Keşan’da AK Parti’nin yapılanması tam olarak tamamlandı. Keşan olarak hedefimiz hep en üst çıtada. AK Parti’yi Keşan’da iktidar yapmak istiyoruz. Bu konuda üzerinize düşen görevi layığıyla yapacağınızdan eminim. Allah iyi görevleri yapmayı nasip etsin. Mühim olan AK Parti’nin hizmet misyonuna ve fikir misyonuna sahip olmaktır. AK Parti’nin fikrine sahip olan herkes, AK Parti’nin bir neferidir. Önemli olan çıtayı yukarıya çıkarmaktır. Yukarıya çıkartırken de hiçbir şeyden ödün vermemek gerekir. Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı gibi girmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Başbakanımızın dediği gibi biz eleştiren değil, yapan kısımız. Sürekli Atatürk’ü sömüren bir CHP var. Sürekli bizi Atatürk düşmanlığıyla suçlayan bir CHP var. Biz hiçbir zaman Atatürk düşmanı değiliz.  Her zaman Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sahip olan ve tam olarak yerine getiren AK Parti’dir. Bunu her fırsatta söylüyorum. Bütün ilkelerini tam layığıyla yerine getirmiş cumhuriyet tarihindeki tek siyasi parti AK Parti. Vatanımızın bugünkü hale getirmiş Atatürk’ümüzü asla inkâr edemeyiz. Bugün ülkemizde çığır açan son yüzyılın en büyük liderlerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman korumaya ve muhafaza etmeye devam edeceğiz.”

AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ

Daha sonra söz alan Altın ise “Keşanlıyım ve uzun yıllardır Keşan AK Parti Teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev aldım.15 Aralık 2017 tarihinde Genel Merkezin kararı ile Keşan AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'na görevlendirildim. 23 Aralık 2017 Cumartesi günü Keşan ilçe 5. Olağan Kadın Kolları Kongremizi gerçekleştirdik. Bana bu görevi layık gören Genel merkez kadın kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam başkanıma ve Böyle onurlu görevi yapmamıza vesile olan AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnet ve şükranlarımı iletiyorum.

Üstlendiğimiz bu onurlu görevde birlikte yürüyeceğimiz ekip arkadaşlarımızla Allah yar ve yardımcımız olsun. Yılmadan, yorulmadan bu kutsal davamızı bir oya, bir nakış gibi işleyerek emin adımlarla ilerleyeceğiz. Çıktığımız bu kutlu yolda tüm teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunmadığımız yürek bırakmadan Keşan’ımızı AK Belediyeciliğe kavuşturmak için 2019 yerel seçimlere ve genel seçimlere en iyi şekilde hazırlamak için azim ve kararlılıkla çalışacağız.

23 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 5. Olağan kadın Kolları Kongremize katılan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. Durmak yok, hep birlikte yola devam.” şeklinde konuştu.