AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’nın yeni Yönetim Kurulu üyeleri, dün gerçekleştirilen toplantı ile basına tanıtıldı.

İlçe Başkanlığı binasında saat 14.30 sıralarında başlayan toplantıya, İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve 25 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Boyalık, kısa süre önce İlçe Başkanlığı görevini teslim aldığını söyleyerek, “Kısa süre önce Yönetim Kurulu’nda görev alacak arkadaşlarımız ile bir temayül oldu. Bu temayül neticesinde de bizim isteğimiz ile onların isteğiyle ve genel merkezimizin isteğiyle böyle bir Yönetim Kurulu oluştu. Bu Keşan’ı 2019 yerel seçimlerine hazırlayacak olan Yönetim Kurulu’dur. Çok tecrübeli ağabeylerimiz ve çok kıymetli hanımefendilerimiz var. Çok kıymetli genç arkadaşlarımız var bu Yönetim Kurulu’nda. Öncelikle Yönetim Kurulu’nda olmak için müracaat eden ama görev alamayan arkadaşlarımıza hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsi bu parti için kıymetlidirler. Ama maalesef ki Yönetim Kurulu’nun 25 kişilik olması gibi bir durumu var. Keşke Yönetim Kurulu daha çok sayıdan oluşsaydı da herkese görev verilseydi. O yüzden dışarıda kalan arkadaşlarımız kırgın olmasınlar, dargın olmasınlar hepsi bizim üyemizdir. Onlarla olan ilişkilerimiz ve partidaşlığımız devam ediyor.” şeklinde konuştu.

GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAKLAR

Yönetim Kurulu içerisinde yürütme kurulu oluşturduklarını vurgulayan Hüseyin Boyalık, şunları ifade etti: “Görev bölümünü yaparken de tecrübelerine ve alacağı vakte göre Yönetim Kurulu içerisinde bir görev paylaşımı sağladık. Umarım ki bu Yönetim Kurulu ve görev alan arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yapacaklar. AK Parti’yi burada 2019 yerel seçimlerinde birinci parti olarak çıkaracağız.”

Boyalık konuşmasının ardından Yönetim Kurulu’nda görev alanların isimlerini ve görevlerini okudu.

Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer alıyor:

Hüseyin Boyalık (Başkan), Özgür İnceoğlu (Siyasi ve Hukuk İşleri), Muzaffer GüvenFerdi Narlı (Teşkilat), Hakan ÇapınMehmet Başoğlu (Seçim İşleri), Aydoğan ErsözHanife Akça (Tanıtım ve Medya), Evren SaçarHayrettin Aras (Dış İlişkiler), Nedim KoçKadir Köseler (Sosyal Politikalar), Savaş PekdemirÖzcan Ihlamur (Yerel Yönetimler), Naci GülbeyYasemin Uysal (Ekonomi İşleri), Ragıp TaşMustafa Ardaç (Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı), Halil Beyazıt (Mali ve İdari İşler), Ergün Çakal (Ar-Ge), Şengül GündoğduHüseyin Güntek (İnsan Hakları), Beyhan Nanta (Çevre Şehir ve Kültür), Halil ErcanHatice Akyol (Genel Sekreter).