HABER MERKEZİ

Saat 13.00 sıralarında başlayan ziyarette, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarette ilk olarak söz alan Gümülcineli, şunları söyledi: “Yapılan bu nazik ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ederiz. Siyasi partiler demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Siyasi partilere düşen görev; hizmet anlayışı içerisinde sıcak ilişkileri devam ettirmek hem bölgemiz hem ülkemiz hem de insan ilişkileri açısından faydalı olacaktır. Keşan olarak bunları yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz.”

YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARI DİLİYORUM

Daha sonra söz alan Boyalık konuşmasında şunlara yer verdi: “CHP yerelde iktidar, AK Parti’de genelde iktidardır. Yeni görevinizde başarı diliyorum. Keşan’ın daha yaşanabilir bir şehir olması için hem Keşan Belediyesi’nin yanında hem de sizlerle ortak akılla hareket etmeye hazırız. Yeni göreviniz boyunca iyi hizmet etmeyi Allah size kısmet eder. Siyasi hırsları bir kenara bırakıp Keşan için ortak akılla çalışmaya hazırız. Rahmetli Mehmet Gemici kapı komşumuzdu ve Keşan’a büyük hizmetler yaptı. Mekanı cennet olsun. 1999 yılında yapılan seçimlerde, Sayın Gemici’nin karşısına MHP’den aday olarak amcam çıkmıştı. 3-5 oyla kaybetti ama biz hiçbir zaman Gemici ailesiyle düşman olmadık. Seçimler bittikten sonra Keşan olarak ortak hareket etmeliyiz. Bugün burada siyasi amaçla bulunmuyoruz. Keşan için ele ele vermeliyiz. Bugün bizi ağırladığınız için sizlere teşekkür ederim.”