MURAT ARKAN

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, AK Parti yönetim Kurulu üyeleri Beyhan Nato, Hakan Çapın, Halil Ercan, Şengül Gündoğdu, Seçim Koordinasyon Başkanı Ercan Dağlı, Başkan Yardımcısı İsmail Keleş’i, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan TSO Meclis Üyesi Yüksel Alioğlu, Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Şapçı, Meclis Üyeleri Cemil Çakıcı, Cengiz Tanman, Sebahattin Karlıdağ ve Ekrem Şanlı karşıladı.

ANAYASAMIZIN DEĞİŞİMİ SÖZ KONUSU

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatını Keşan TSO’da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Alioğlu, şunları kaydetti: “Keşan’ımızın Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe Teşkilatını odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası adına ve yönetimimiz adına da hoş geldiniz diyorum, saygılar sunuyorum.” 15 Nisan’da vatandaşların ciddi bir sınav vereceğini belirten Helvacıoğlu,“Keşan Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe Teşkilatı Sayın Başkanımın nezdinde burada bizleri ziyaret etmesinden, odamız ve iş camiamız olarak memnuniyet duyuyoruz. 16 Nisan’da Türkiye önemli bir dönüm noktasında olacak ve bizler de referandum çalışmaları ile karşı karşıyayız. Evet’i veya Hayır’ı oylayacağız. Anayasamızın değişimi söz konusu. Cumhurbaşkanlığı sistemi, gündeme geldiğinden bu yana, çalışmalar AK Parti’nin katkılarıyla, milletimize sunulacak. 15 Nisan’da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları önemli bir sınav verecekler. Tüm vatandaşlarımıza, ülkemize, coğrafyamıza, ekonomimize, hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz. Bu vesile ile misafir ettiğimiz Sayın Boyalık ve yönetimi, bizlere neden evet dememiz gerektiği ile ilgili bir ziyarette bulunuyorlar. Kendilerine bu fırsatı iş camiası olarak vermek bizim görevimizdir.” dedi.

1923’TEN BU YANA CUMHURİYETİMİZDE 65 TANE HÜKÜMET DEĞİŞTİ

Keşan’ın seçim için zorlu bir yer olduğuna dikkat çeken Boyalık, “Ben, İlçe teşkilatı olarak göreve başlayalı tam bir yıl oldu. AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı ile birlikte son zamanlarda ekibimiz ile birlikte 16 Nisan’a hazırlık yapıyoruz. Bu ziyareti, sizlerin evet veya hayır diyeceğinden ziyade öncelikli olarak geç kalınmış bir ziyaret olarak değerlendiriyorum. Bu ziyareti daha önce yapmamız gerekirdi. Ülkemiz olağanüstü hallerden geçti. 15 Temmuz yaşandı. Ardından hem ekonomik hem de siyasi birçok dengesizlik yaşandı. Kıymetsizleşmeye başladık. Bakanlar nezdinde ve genel başkanlar nezdinde ki programlara katılım sağladınız. Bütün programlara geliyorsunuz. Niçin evet denmesi gerektiğini benden daha iyi bir şekilde sizlere anlattılar. Ben olayın bu noktasında değilim. Daha önce Cumhurbaşkanını halk mı seçsin, vekiller mi sesçini oyladık. O zaman da siyasetin bir tarafında vardım. Bugün de ilçe başkanı olarak varım. O günde de %69 gibi bir oy çıkarken, Keşan’ımızda %27.9 oy çıkmıştı. Keşan zorlu yer. İnsanların siyasi görüşüne kesinlikle ve asla bir şey diyemeyiz. Diyeceğim şu ki; önümüzdeki oylama bir siyasi parti oylaması değil. 1923’ten bu yana Cumhuriyetimizde 65 tane hükümet değişti. Bugüne gelirsek AK Parti de dahi bir buçuk yılda bir hükmet değişmiş. Amerika’da her beş yılda bir hükümet değişiyor. Benim ticaret erbaplarına akıl verme gibi bir düşüncemiz olamaz. Bizim, sizlerin desteklerinize her zaman ihtiyacımız var.”dedi.