** İl Genel Meclisi Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı’dan böyle bir açıklama gelmesini tuhaf karşıladığını ifade eden Boyalık, “Sanırım Başkan ters günündeymiş, yoksa tecrübeli bir siyasiden böyle bir paragrafı beklemezdim.” derken,  Mehmet Ali Yetim’in açıklamasına ise, “24 saat çalıştığını söylemiş. Sanırım rüyasında çalışıyor veya hayallerinde. Önümüzdeki aylarda bizler de Edirne’de kalalım da gece çalışmalarını öğrenelim!” şeklinde cevap verdi.

 

 

AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık, dün saat 13.00’de düzenlediği basın toplantısında, İl Genel Meclisi’nin CHP’li Meclis üyeleri Abdülaziz Çıkıkçı, Erdinç Can ve Mehmet Ali Yetim’in dünkü yerel basında çıkan açıklamalarına karşılık verdi.

“BAŞBAKANIMIZ VE CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YOLUNDAN GİDİYORUZ”

Açıklamasına, “AK Parti ailesi olarak bizler, bundan sonra her gün sahada olacağız. ‘Kimse bizim muhatabımız değil’ demeyeceğiz.” diyerek başlayan Boyalık, “Çünkü bizler, Sayın Başbakanımız ve şu an Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan gidiyoruz. Nasıl ki susuz ve çöp yığınlarıyla boğuşan İstanbul’u CHP’den alarak modern İstanbul yapıp AK Parti’nin kalesi oldu ise, bizler de Keşan’da aynı yolu ilerliyoruz. Bu konuda Keşan’daki liderimizde Sayın Mustafa Mercan’dır.” şeklinde konuştu.

“MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİNDE MEYVELERİNİ ALACAĞIMIZA EMİNİM”

Mercan’a İlçe Başkanlığı görevi tebliğ edildiği günden itibaren hemen çalışmalara başladıklarını ifade eden Hüseyin Boyalık, şunları söyledi:

“Kimse görevine bakmaksızın, rütbe konusu mevzu olmaksızın ‘Keşan’a neler yapabilirizin’ istişaresine başladık.

Burada gerek Yönetim Kurulu üyelerimiz, gerek biz seçilmişler, eski yöneticilerimizi, başkanlarımızı ziyaret ederek, onlarla istişarede bulunarak deneyimlerinden faydalanıyoruz.

Bunun en güzel örneğini Sayın Mustafa Mercan; geçmiş ilçe başkanlarımızı, tüm eski yöneticilerimizi, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı ve bizlerle birlikte tüm seçilmişleri de içine kattığı güzel bir seçim atmosferi yaşattı.

Tabii ki kimsenin elinde sihirli değnek yok. Zaman içersinde bu çalışmaların devam etmesi ve hizmetlerin artması ile birlikte, çok yakın zamanda yapılacak milletvekilliği seçimlerinde, bunun meyvelerini alacağımıza eminim.

Ayrıca bu seçimlerde canını dişine takarak çalışan Seçim Koordinasyon Başkanımız Fatma Aksal ve kendisine yardımlarını bir an olsun esirgemeyen Rıfat Eren, İlyas Tüfekçi, Ümit Torlaklı başkanlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.”

“ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA BİZLER DE EDİRNE’DE KALALIM DA GECE ÇALIŞMALARINI ÖĞRENELİM!”

Boyalık, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bizler aday olduğumuz süre içersinde de seçildikten sonra da siyasi ve sivil toplum kuruluşlarında görevi olan yöneticilerimiz veya kurum amirlerimiz ile polemik yaşamamak adına yaptığımız açıklamalarda ve çalışmalarımızda yetki alanlarımızı veya görüş bildireceğimiz konuları incelemeden veya mesnetsiz kaynağı belli olmayan açıklamalardan kaçındık.

Ayrıca bizler seçilmiş siyasileriz. Bu konuda Sayın Çıkıkçı bizlerin muhatabı olduğu kadar köyden herhangi bir vatandaşımız veya bir öğrenci kardeşimizde bizim muhatabımızdır. Sayın Çıkıkçı bizleri Erdinç Can veya Mehmet Ali Yetim ile karıştırmasın. Biz köylerimize hizmet ederken veya Mahmutköy’de yaşanan seldeki yaraları sarmaya çalışırken, kendisinden icazet almaya hiç niyetimiz yok, olamaz da. Sanırım Başkan ters günündeymiş, yoksa tecrübeli bir siyasiden böyle bir paragrafı beklemezdim.

Sayın Mehmet Ali Yetim’e hiçbir şey demiyorum. 24 saat çalıştığını söylemiş. Sanırım rüyasında çalışıyor veya hayallerinde. Önümüzdeki aylarda bizler de Edirne’de kalalım da gece çalışmalarını öğrenelim! Tabii ki bozulacak. Biz çalışıyoruz, köylerimizi Ramazan ayında birer kez, seçim sürecinde de birer kez ziyaret ettik. Gazetelere verdiğimiz beyanatların bir tanesinde de yanlış yalan beyanat var ise ispata davet ediyorum.

Sanıyorum biraz kıskanıyor. Netice itibari ile kendisi kurumları gezer yorulur iken, onun yaptığı işleri biz, bir telefon ile halledebiliyoruz.

Ayrıca kendi köyü olan Kozköy’deki oy artışından çalıştığımız belli değil mi? 30 Mart yerel seçimlerinde oy sayımız 122 iken Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 153’e yükselmiş. Bu açıklamasını doğal karşılıyor ve yadırgamıyorum.”

BOYALIK, HANGİSİNİN YALAN HABER OLDUĞUNU SORDU…

Boyalık, açıklamasının devamında, verdikleri bilgiler doğrultusunda basında yer alan haberlerin gerçekliği konusunda da şunları dile getirdi:

“Başkanımızın Küçükdoğanca Köyü yolunun yapımı için ödenek çıkarttığı mı?

 Mahmutköy’e Yönetim Kurulu üyemiz Özgür Bey’in katkılarıyla gönderdiğimiz mıcır mı?

Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin Bey’in doğal gaz konusunda Meclis’le paylaştığı ve sizinle paylaştığımız konular mı yalan haber?

Veya Sayın Çıkıkçı’nın Köyü  olan Beyköy’e bizim ikazımız veya ricamız ile greyder gönderilerek Beyköy-Yeşilköy , Beyköy-Suluca arasındaki yolların iyileştirildiği mi yalan haber?

Çobançeşme yoluna yama yapıldığı mı yalan haber?

Bizler çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Edirne’de kalmak zorunda değiliz, kalamayız da. Çünkü biz iş adamıyız ve devam eden işlerimiz var. Gerek de yok, çünkü Edirne’den ziyade bizleri Keşan ilgilendiriyor. Bizler Keşan’dan seçilmiş İl Genel Meclisi üyeleriyiz. Biz ‘Keşan’a ne katabilirizi’ düşünüyoruz ve isteklerimizin karşılığını da çoğu zaman alıyoruz. 5 yıl boyunca da Allah’ın izniyle bu şekilde çalışacağız.

Şov yapıyor olsa idik; her gün ayrı resim çekileceğimiz hizmetlerimiz var, basına gider şovumuzu yaparız. Yine de hizmetlerimizi sayamadan yapamayacağım.

1)     Adliye Sarayı

2)     Hastane

3)     İpsala-Keşan, Keşan-Uzunköprü, Keşan-Enez, Keşan-Gelibolu, Keşan-Malkara duble yolları.

4)     Bin günde bin gölet kapsamında Keşan’a neler yapıldığını kendilerine hatırlatıyorum, bilmiyorlardır belki. 73 milyon TL harcanarak 16.500 dekar araziyi Yenimuhacir, Bahçeköy, Seydiköy, Çelibi, Suluca, Çeltik, Şükrüköy, Mahmutköy, Çamlıca göletleriyle sulayacağız.  Bütün bu çalışmaların 2015 yılı içersinde bitirilmesi bekleniyor.

5)     Birçok kazaya sebebiyet veren Enez yolu kavşağı ve Destek kıtaları kavşağına yapılan köprülü kavşaklar,

6)     Yapılan okullar ve de inşaatı devam eden Keşan Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi.

7)     Artık Keşan’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak çünkü bizler hizmet için istekliyiz

8)     Saymaktan yorulduğum birçok hizmet daha. Sevgi ve saygılarımla.”