HABER MERKEZİ

Saat 14.00’de başlayan ve Asri Mezarlık’ta gerçekleştirilen anma törenine; Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, CHP Keşan Belediye Başkan Adayı Şenol Yalı, Belediye Meclisi Üyeleri, ailesi, sevenleri ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Keşan Belediye Başkanı Özcan, Keşan’da 1984-1989 yılları arasında belediye başkanı olarak görev yapan Alaattin Önen’i anmak için bir arada olunduğunu ifade etti.

Özcan,  “Alaattin Önen’i saygı ve rahmetle anıyoruz. Keşan’a yaptığı hizmetlerden dolayı Keşan Belediyesi ve Keşan halkı adına minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepimize görevlerimizden sonra onlar gibi saygı ve sevgiyle anılmayı nasip etsin. Bizler böyle bir gelenek başlatarak belediyemize hizmet eden belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizi ölüm yıldönümlerinde anıyoruz. Bugün de merhum başkanımız Alaattin Önen’i 17.ölüm yıldönümünde anıyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

Özcan’ın konuşmasından sonra tören Emekli İmam Emin Ertekin tarafından dualar okunması ile sona erdi. Önen’in eşi Melahat Önen de, bu geleneği başlatan Mehmet Özcan’a teşekkür ederek, törene katılan herkese teşekkür etti.