AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı eski yöneticilerinden Erkan Asilkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Aralık’ta geldiği Keşan’da, kendisine Keşanspor kaşkolu verilmemesini eleştirdi.

Erdoğan’ın gittiği her il ve ilçede, o yörenin futbol takımının kaşkoluyla meydanlara çıktığını, bunun son örneğinin de Uzunköprü’de yaşandığını söyleyen Asilkan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Geçtiğimiz günlerde Başbakanımız Keşan’a geldi. Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap etti ve Keşan AK Parti Belediye Başkan Adayını açıkladı. Hem ulusal hem de bölgesel konulara değindi. Zira her gittiği yerde aynı konuşmalar oluyor. Tabii ki ilçemizde olduğu gibi bölgemizde de AK Parti’yi seven sevmeyen olur. Saygı duymak gerek.

Şimdi asıl konumuza gelelim: Ülkemizde Başbakanımızın gittiği il ve ilçelerde dikkat ederseniz boynuna oranın takımının kaşkolu asılıyor ve Başbakan tüm ulusal kanallarda, haberlerde hem il-ilçenin hem de oranın takımının reklamını yapıyor. Aynen Uzunköprü’de olduğu gibi. Şimdi soruyorum; Keşanspor yöneticileri böyle bir imkânı neden kaçırdı? Kasıt mı var? Bu yöneticiler hâlâ rahatlıkla o görevleri yapıyorlar mı? İstifa etmeyi düşünürler mi? Daha anlatılacak çok şey var ama açıklama yapsınlar, bakalım ne çıkacak.?”