Dün saat 20.30 sıralarında Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki DSİ Blokları’nda meydana gelen olayda, bir kadın evde ölü olarak bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Muammer Aksoy Caddesi No: 47’deki DSİ Bloklarının 2. Katında ikamet eden Neşe Şenol’dan (48) haber alamayan yakınları, evin kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine evin balkonundan içeri giren ve Şenol’u yerde hareketsiz vaziyette gören yakınları, durumu polise ve 112 Acil Servise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Neşe Şenol’da yaşam belirtisine rastlayamadı.

Yaklaşık 1 hafta önce Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenilen Şenol’un nefes darlığı ve astım hastalığı bulunduğu da ifade edildi.

Neşe Şenol’un cenazesi, olay yerinde Cumhuriyet Savcısı gözetiminde yapılan ön otopsinin ardından Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na, daha sonra da kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız da olay yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.