HABER MERKEZİ

Yaklaşık bir saat sürecek olan gösteriler içinde; akrobatik gösteriler, sihirbazlık gösterileri, palyaçolar, çocuklar ve sevimli hayvanlarla yapılan çok eğlenceli interaktif gösteriler yer alıyor. Avrasya Sirki, kuruluşundan bu yana gittiği tüm şehirlerde özellikle çocuklarıyla kaliteli zaman geçirerek birlikte eğlenmek isteyen ailelerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

 Avrasya Sirkinin sanat yönetmeni, Tiyatro Sanatçısı Servet Yalçın yaptığı açıklamada “Özellikle küçük şehirlerde çocuklar ve aileler ne yazık ki bu tür etkinliklere çoğu zaman katılamıyor. Biz de bu ihtiyacın karşılanması ve sanatsal faaliyetlerin her yere taşınabilmesi için tüm Türkiye’yi kapsayan büyük bir proje başlattık. Amacımız her yerde sanat anlayışı ile sanatımızı özellikle uzak bölgelerdeki çocuklara ve ailelere taşıyabilmek. Bu organizasyonumuza destek olan başta Keşan Belediye Başkanımız Op. Dr. Mehmet Özcan olmak üzere, tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyoruz, tüm sanatsever halkımızı gösterilerimize bekliyoruz” dedi. 

Biletler gösteri günü salon girişinden çocuklar ve öğrenciler için 10 TL, yetişkinler için 15 TL karşılığında temin edilebilecek.