Gazetemize gelerek yazılı bir açıklamada bulunan Ayhan Çetin, 1999 yılından bugüne Keşan Pazaryeri’nde esnaflık yapmasına ve bu tarihten itibaren Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası üyesi olmasına rağmen geçici olarak kurulan yeni pazar yerinde kendisine neden yer verilmediğini sordu. 

Çetin’in açıklaması şöyle: “Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası yönetimi, bundan bir süre önce yeni pazaryerinde yer verilecek üyelerin listesini Keşan Belediyesi Toptancı Hali’ne asmıştı. Asılan bu listede ismimin olmadığını görünce bunu oda yönetimine bildirdim. Onlar da bana verdikleri cevapta

 Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası’na 1999 yılından beri kaydım var. Keşan Vergi Dairesi’ne de kaydım var ve BAĞKUR’luyum. O günden bu güne vergimi, BAĞKUR’umu ve oda aidatımı düzenli olarak ödüyorum. Benim ayrıca tüm çevre ilçelerde kurulan pazaryerlerinde de adıma kayıtlı yerim var. 1999 yılından beri Keşan pazaryerinde yerim vardı ama yeni yapılan düzenleme ile artık yerim kalmadı.  Oda beni bu yer dağıtımında mağdur etmiştir. Bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.”