Yarın yapılacak olan Keşan Madeni Eşya ve Demirciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, 3. dönem adaylığını koyan Hüseyin Erkan, tüm üyeleri toplantıya davet ederken, bu zamana kadar kimlerden ne gibi hizmetler istediklerini bir bir anlatacağını söyledi.

KÖŞK DÜĞÜN SALONU’NDA

Köşk Düğün Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak toplantıya, 315 üyenin tamamını davet eden Erkan, bu toplantıda söz alacağını ve hizmet dönemi içerisinde gerek milletvekillerinden, gerek bakanlardan, gerekse Federasyon’dan istediklerini tek tek sıralayacağını kaydetti.

NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

Bugüne kadar, siyasi parti ya da mevki ile makam ayırt etmeden aklına geleni söylediğinin ve bunu esnafı için yaptığının altını çizen Hüseyin Erkan, “Bugüne kadar verdiğimiz mücadelemizin, basit usule geçişlerin yapılmaya başlamasıyla meyvelerini almaya başladık. Bunun sonuçları, yeni yasa ile daha da belirginleşecektir. Oda üyelerimiz, yarın yapılacak olağan genel kurula katılarak odalarına sahip çıksınlar. Biz yönetim olarak üyelerimize ne kadar hizmet ettiysek azdır. Bu anlamda Oda seçimlerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.