AYŞİN SEÇİL GEZER

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana hizmet politikasını öne çıkardığını ifade eden Bayazıt, “Bizler Keşan’da yerel ve genel siyasette öncü pozisyonunda olan insanlarız. Bizim Keşan’a borcumuz var. Keşan’a yerel yönetimin yapamadığı işleri yapma gibi bir arzumuz var. Bunu yaparken teşkilatımızın verdiği destekten ötürü gururluyuz. AK Parti kurulduğu günden bu yana hizmet politikasını öne çıkarmış bir partidir. Muasır medeniyet seviyesine Türkiye’yi yükseltmeye çalışan tek partidir. Atatürk’ün gösterdiği yolda ve muasır medeniyet seviyesinde ilerlemesini sürdüren tek partidir. Yollar, kavşaklar, köprüler, hastaneler gibi yapılan birçok hizmet Atatürk’ün gösterdiği ilkeler doğrultusunda ortaya çıkan değerlerdir.” dedi.

KEŞAN’DAKİ OYUMUZU YÜZDE 50+1’E ÇIKARMAK İÇİN SEFERBER OLDUK

Keşan’da AK Parti’nin yüzde 32 seviyelerinde oyunun bulunduğunun altını çizen Halil Bayazıt şunları söyledi: “AK Parti olarak Keşan’daki oyumuzu yüzde 50+1’e çıkarmak için seferber olduk. Mahalle başkanlarıma, mahalle yönetimlerime, köy temsilcilerime, sandık başkanlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Keşan’da düzgün bir yerel yönetim olmasını isteyen tüm halkımızı partimize davet ediyorum. AK Parti altında siyaset yapmak bir onurdur ve gururdur. 2019 yılında yapılacak seçimlerde, AK Parti bayrağının Keşan’da dalgalanması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Amacımız; Keşan’da belediyeyi almak ve hizmetleri sürdürmektir. Keşan’ın yeteri kadar hizmet alamamasından ötürü partimize ilgili de yoğun oluyor. Keşan halkını AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz.”

KEŞAN’IN İPSALA’YI ÖRNEK ALMASINI TAVSİYE EDİYORUZ

“İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman halka açık toplantılar yaparak icraatlarını anlattı. Sosyal paylaşım sitelerinde yapılan yorumlarda, ‘Başkanım biraz daha çalışın ve Keşan Belediyesi’ne örnek olun.’ deniyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki soruya cevap veren Bayazıt sözlerini şöyle tamamladı: “İpsala Belediye Başkanı son derece güzel hizmetlere imza atıyor. İpsala Belediyesi az kaynakla çok iş yapmayı becerebiliyor. Bugün yaptığı üstü kapalı pazaryeri ortadadır. Halk yağmur ve çamur görmeden rahatlıkla alışverişini yapıyor. Ancak, Keşan’daki pazaryerinde benzer durum yok. İpsala 5 milyon lira harcayıp, pazaryeri yaparken; Keşan, 35 milyon lira harcadı ama mevcut yapı pazaryerinden başka her şeye benziyor. Keşan’ın İpsala’yı örnek almasını tavsiye ediyoruz.”