Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran, İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan ve Muhasebeci Necmi Kolcu, Selma Ergin ilçede başlatılan doğalgaz kampanyasına destek olmak için Halk Bankası’na giderek abonelik ücretlerini yatırdı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran yaptığı açıklamada “İpsala Belediye Başkanlığımızın başlatmış olduğu doğalgaz aboneliği için kampanyaya bizde Sivil Toplum Kuruluşları olarak destek veriyoruz. Desteğimizi sözle değil, icraatla gerçekleştirmiş durumdayız. Görev yaptığım İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası adına, İpsala Esnaf Kefalet Kooperatifi adına, kendi şahsım adına, ailemizde yaşayan herkes ve üyelerimin de katılmasını isteyerek. Taşın altına elimizi koyduk. İpsala’ya gelecek olan doğal gaz kimsenin şahsi malı olarak bir gün alıp gidecek bir şey değil,  bu bizim çocuklarımıza kalacak bir mirasımız olacaktır. Ve biz de Türkiye’deki kaliteli yaşam standardına ayak uydurabilmek için bunu yapmamız lazım. Başkanıma da bu anlamda teşekkür ediyorum. Ayrıca sizlerden de İpsala Halkı olarak bu kampanyaya destek vermenizi rica ediyorum” ifadesini kullandı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, desteklerinden dolayı Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerine teşekkür ederek, İpsala’ya doğalgazın gelmesi için tüm vatandaşlarımızı kampanyaya katılması için davet etti.