Büro Emekçileri Sendikası Edirne Şubesi, Keşan Vergi Dairesi’nin fiziki şartlarının iyileştirilmesi yönündeki talebini bir kez daha yeniledi.

Sendikanın Keşan Vergi Dairesi’nin 3. Katında bulunan ilan panosuna Şube Başkanı Hüsamettin Köse ve Şube Sekreteri Serap Kılıç imzasıyla asılan duyuruda, şube üyelerine yapılan ziyaretler sırasında karşılaşılan sorunlara dikkat çekildi.

BİR AN ÖNCE YAPILMALI

İlk olarak Keşan Vergi Dairesi binasındaki çerçevelerin çok eski olduğunun kaydedildiği duyuruda aynen şu tespit ve taleplerde bulunuldu: “Çerçeveler arasından içeriye rüzgar ve yağmur suyunun girdiği, kış aylarında bu nedenle binanın çok soğuk olduğu ve çalışan arkadaşların kış mevsimi boyunca hastalıktan kurtulamadıkları için işlerinde rahat çalışamadıkları, Vergi Dairesinde çalışan Yardım Hizmetli arkadaşın emekli olması nedeniyle uzun bir süredir çöpler toplanmadığını, yerler temizlenmemiş olduğunu, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimize iletilmiş olup bu konu ile ilgili gereken onarımların biran önce yapılmasını arz ederim”

BES Edirne Şubesi, bu tespit ve isteklerini geçen yıl da yenilemişti.