CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) 25. Dönem Edirne Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bezbaş, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 29 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan önseçim çalışmalarına Beyendik Beldesi, Hacıköy, Paşaköy ve Yeni Karpuzlu Belde’sinde devam eden Bezbaş’a ilgi gün geçtikçe artıyor.

“4 DÖRTLÜK ADAM HALKÇI MUSTAFA HOCAM”

Bezbaş, önseçim öncesi üyelerle ve vatandaşlarla yaptığı kahve toplantılarında kendisine destek vermelerini isterken şunları söyledi: “Önseçim’de sıra numaram 4, Cumhuriyet Halk Partili günler için, Edirne’nin geleceği için, 4 dörtlük adam Halkçı Mustafa Hoca’ya oy verin, verin ki halkın iktidarını birlikte kuralım. Beni halk seçecek, belediye başkanlarının, güç odaklarının adayı değilim. Halkın ve halkla birlikte yürüyen tüm CHP’lilerin adayıyım. Ben kimsenin adamı değilim, ben bu özgüveni Mustafa Kemal Atatürk’ten, İsmet İnönü’den, Bülent Ecevit’ten o devrim ruhunu yaşatan Kuvay-i Milliyecilerden alıyorum.”

HALK DESTEĞİ BÜYÜYOR

Bezbaş, önseçim çalışmalarını kahve sohbetleri dışında, halkın tüm katmanlarıyla da buluşuyor. Yeni Karpuzlu’da kadınlardan ve çocuklardan oluşan vatandaşlarla sohbet imkânı bulan Bezbaş, kendisine gösterilen bu ilgiden memnun olduğunu ve bu halka yakışan, çalışkan bir milletvekili olacağını kadınlarla çocukların desteğinin önemli olduğunu, tüm halkla beraber güzel günlere beraber yürüyeceklerini söyledi.

19 MART’TA TEK RUMELİ’YE KONUK OLACAK

CHP 25. Dönem Edirne Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bezbaş, üye gezilerinin dışında çeşitli basın yayın organlarına da ziyaretlerini sürdürüyor. 19 Mart 2015 Perşembe saat 20.30’da Tek Rumeli’ye konuk olacağını söyleyen Bezbaş, burada daha geniş kitlelere ulaşacağını ve CHP iktidarı için neler yapacağı konusunda açıklamalarda bulanacağını söylerken, programı seyretmelerini istedi.