CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne Milletvekili Erdin Bircan, FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan şarkıcı Atilla Taş’ı Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti.

Bircan, ziyaret sonrası konuyla ilgili yaptığı açıklamada “FETÖ soruşturmalarında kurunun yanında yaş yanmayacak diyen hükümet şu an orman yakmaya başladı. Tutuklanan Atilla Taş'ı Silivri Cezaevinde ziyaret ettim. Atilla Taş'ın tüm Atatürkçülere selamı var.” dedi.

TAŞ: SONUNA KADAR MASUMUM

Ziyarette Atilla Taş, Bircan aracılığı ile sevenlerine şu mesajı iletti:

“Tamam eyvallah cezaevine bir şekilde attılar. Tweet falan ama bir savcı özellikle bir insanla uğraşır mı? Uğraşıyor. İkide bir de koğuşumdan alınıp saatlerce bekletilip savcı görüşmeyince koğuşuma geri dönüyorum. Keyfi muamele yapıyor, beni içeride tutup, psikolojimle oynamak için gayret sarf ediyor. Ne tesadüftür ki aynı savcı AKP’ye hakaretle ilgili dava etmişti.

Şunu herkes iyi bilsin zerre korkum yok. Sonuna kadar masumum. Onlardan korkan onlar gibi olsun. Eğer FETÖcü arıyorlarsa kendilerine baksınlar. Ben öz be öz Atatürkçüyüm ve ölene dek öyle kalacağım. Sevgilerimle… Atilla Taş”