AYŞİN SEÇİL GEZER

AK Parti’nin bütün organlarıyla, bütün teşkilatıyla Afrin Bölgesi’nde devam eden savaşta Mehmetçiğe Başarılar dileyen Boyalık, “Şehitlerimizin yakınlarına sabır, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Allah bize şehit acısı göstermesin. Ülkemizin geldiği bu durumda savaş acı bir olay ancak ülkemizin bekası, geleceği için bu savaşı vermek durumundayız.” dedi.

MEHMETÇİĞİMİZE GÖTÜRÜYORUZ

Hüseyin Boyalık, açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Sınırlarımızı koruyan askerlerimize bizler AK Parti Keşan ailesi, iş adamları, esnaf ve Keşan halkı olarak bir giyecek kampanya başlatmıştık. Bu giyecekleri, savaş bölgesindeki savaştan etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırdık. Şimdi de başka bir organizasyon kapsamında, Afrin bölgesindeki kahraman Mehmetçiğimize buradan gıda takviyesi götürüyoruz. Yaklaşık 2 TIR’dan oluşan gıda takviyemizin içinde 5 ton çikolata, 12 ton un, yaklaşık 6 ton pirinç, 5 ton yağ, 5 ton meyve suyu, 1 ton çay, 2 ton şeker olacak. Bu erzaklarımızı şu anda Keşan’daki hayırsever vatandaşlarımızdan, iş adamlarımızdan topladık.”

DEVLETİMİZİN VE ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ

Salı günü Cumhuriyet Meydanı’nda bulunacak TIR’lara bütün halk ile birlikte el ele dolduracaklarını dile getiren Boyalık, “Yapılacak gıda takviyesi kapsamında bağışları yapan kişiler kendi araçlarıyla getirecekler ve burada TIR’larımızı dolduracağız. Bu TIR’lar ile birlikte AK Parti Keşan ailesi olarak başta ben olmak üzere bazı AK Parti temsilcilerimiz ile gideceğiz. Afrin’deki kahraman askerlerimize desteğimizi göstereceğiz. Asker, vatan, millet, bayrak meselesi olunca her daim devletimizin ve askerlerimizin yanındayız. AK Parti, Salı akşamı Afrin’e gidiyor. Çarşamba ve Perşembe günü de Suriye Sınırı’nda askerlerimizin, komutanlarımızın yanında olacağız.” şeklinde konuştu.