AYŞİN SEÇİL GEZER

Boyalık, Keşan Başsavcımızı ve İlçe Jandarma Komutanımızı ziyaret ederek, uyuşturucuyla mücadele konusunda, görüş alışverişinde bulunduk. Uyuşturucuyla mücadele konusunda tüm yetkili makamlar aynı fikirdeler. Keşan’ın uyuşturucudan temizlenmesi ve bununla alakalı bir sorunun kalmaması gerekiyor. Bu ziyaretlerimizin ana başlıkları, Keşan’ın huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir şehir olması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Keşan’daki yetkili kurumlara güvenimiz tamdır. Önümüzdeki günlerde, Keşan’ın daha huzurlu bir şehir olacağını hep birlikte göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

ÖNCELİKLE HALK OLARAK MÜCADELE ETMEMİZ LAZIM

Vatandaşların da uyuşturucu ile mücadele konusunda destek vermesi gerektiğini belirten Boyalık, “Halkımızın da uyuşturucuyla mücadele konusunda, kolluk kuvvetlerine yardımcı olmaları lazım. Herkesin çocuğu ve ailesi kıymetlidir. Biz öncelikle halk olarak mücadele etmemiz lazım. Halkımız, gerekli şikayetlerini ya da ihbarlarını kolluk kuvvetlerine yapmalılar. Satıcıları biliyorsa çocuğu ya da aile fertlerinden biri uyuşturucu kullanıyorsa gidip şikayetini yapsın. Halkta bu işin içerisine girsin ve düzgün bir şey ortaya çıksın.” dedi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ZİHNİYETİ HEP YAP-BOZ ŞEKLİNDEDİR

Keşan’da yap-boz düzeniyle uğraşan bir Cumhuriyet Halk Partili bir belediyenin olduğunun altını çizen Boyalık, “Adalet Sarayı’ndan çıktıktan sonra, o bölgeye 10-15 yıl önce dikilen ağaçlar, Keşan Belediyesi yetkilileri tarafından yine yerinden sökülüyor. Bu ağaçlar sökülecekse, neden dikildi? Keşan’da son günlerde sürekli bir ağaç sökümleri gerçekleşiyor. Bu Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti hep yap-boz şeklindedir. Bir şeyler yaparak, bozarak olmaz. O ağacı söktükten sonra yeniden yeşertmen mümkün değil. Aşağı Zaferiye Mahallesi ve İspat Cami Mahallesi’nde ağaçlar kökünden kesilmişti. Şimdi de, ağaçlar kökünden sökülüp; başka bir yere ekileceği dile getiriliyor. Yetkililere sormak lazım; geçmişte neden gerekli planlamaları yapmadınız? Şehirde ciddi bir plansızlık söz konusu. Trafik kötü durumda. Kaldırımlar yürünmeyecek halde. Özellikle kadınlarımız, bebek arabasıyla kaldırımlarda yürüyemiyor ve bunun sorumlusu da, Cumhuriyet Halk Partili belediyedir. İnsanların düzgünce yürümesi ve esnafın para kazanması için düzgün kaldırımlar yapılmalıdır. Yine saçma sapan kaldırımlar yapılıyor. Artık, düzgün bir kaldırım yapmaları gerekiyor. Artık, gerekli planlamaları yaparak, iş yapmaları gerekiyor.” dedi.

HALKIMIZ SEÇİMLERİ BEKLİYOR

 “Gezi Parkı’nda ağaçların kesilmesine tepki gösterenler, bugün yaşanan ağaç kesimine neden tepki göstermiyorlar?” şeklindeki soruya cevap veren Hüseyin Boyalık, şunları söyledi: “Daha önce ağaç kesimi konularına tepki gösterenler, bugünde Keşan Belediyesi tarafından yapılan yanlış işlere tepki göstermeleri gerekiyor. Bizim toplumumuz sessiz kalıyor ancak sessizlik iyi bir şey değildir. Halkımız seçimleri bekliyor ve Cumhuriyet Halk Partili belediyeye gereken cevabı sandıkta verecektir. Yol yapılıyor ama tabanı yapılmadan nasıl asfalt atılıyor? Yol 1 yıl sonra bozulacak ve yama çalışmaları yapılacak. 2 yıl sonra da, yeniden asfalt yapılacak. Soruyorum: yapılan kaldırım ne oldu? Kaldırım yükseltilecek ve işyerleri alçakta kalacak. Bodrum katına girer gibi işyerlerine girmek zorunda kalacağız. İşler plansız ve programsız şekilde olmaz. Cumhuriyet Halk Partili Keşan Belediyesi, yolların anasını ağlattı, kaldırımları bozdu. Keşan’a düzgün bir belediye lazım. Sürekli rant üretmeye çalışan ve yap-boz yapan bu belediyeyle Keşan’ın işi olmaz. Cumhuriyet Halk Partili Keşan Belediyesi’ni kınıyorum. Düzgün işler yapmalılar ve paralarımızı da, heba etmemeleri gerekiyor.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ