Keşan Madeni Eşya ve Demirciler Esnaf Odası Başkan Adayı Bülent Altın, olağan genel kurul toplantısında seçilmesi durumunda, tüm oda üyelerine benzinde %3, motorinde ise %5’lik indirimden yararlanma imkanı sunacaklarını söyledi.

Altın, listesinde yer alan Aziz Ercan ve Serkan Çolakoğlu ile birlikte, dün İstanbul yolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun sahibi Serkan Balcıoğulları’nı ziyaret etti. Ziyaretin nedeni ile ilgili olarak bilgi veren Bülent Altın, Keşan Madeni Eşya ve Demirciler Esnaf Odası’nın 16 Şubat 2014 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında, oda üyelerinin kendilerine görev vermesi durumunda, ziyaret ettiği akaryakıt istasyonundan indirimli yakıt alabileceğini kaydetti.

ÜYELERİMİZE İNDİRİM KARTI DAĞITACAĞIZ

Balcıoğulları ile aralarında bir anlaşma imzalayacaklarını kaydeden Altın, şöyle konuştu: “Yaptığımız anlaşma gereğince, başkan olarak seçilmem durumunda, tüm oda üyelerimiz bu istasyondan benzin alırken %3, motorin alırken ise %5 oranında indirim hakkına sahip olacak. Üyelerimiz, dağıtacağımız indirim kartları ile bu yüzdelik indirimlerden yararlanacak. Bu nedenle, Serkan Balcıoğulları’na teşekkür ediyorum.”