SELÇUK GEZER

Özel Keşan Hastanesi yetkilileri, 11 Ocak 2021 Pazartesi gazetemizi ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarken pasta getirerek bu anı tatlandırdılar.

Saat 12.00 sıralarında, gazetemizi ziyaret eden Özel Keşan Hastanesi Başhemşiresi Özlem Kabakçılı, Hastane Müdürü Hasan Öz ve Hasta Hakları Birimi Sorumlusu Çiğdem Çeliktuğ Öztürk'ü, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bülent Saylam karşıladı. Kabakçılı, Öz ve Öztürk, gazetemiz sahibi Mustafa Bezbaş ve Bülent Saylam nezdinde gazetemiz personeli ve tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Ziyaret ve kutlama için duyduğu memnuniyeti dile getiren Saylam da, Özel Keşan Hastanesi yetkililerine teşekkür etti.

YEŞİL BURSA, PASTALİNA İLE HEVES YILDIZ’DAN HEDİYE

Öte yandan, Yeşil Bursa İskender Kebap Salonu ve Pastalina sahibi Abdülbasit Suçin de gazetemizi ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve yemek fişi vererek jestte bulundu. CHP Keşan İlçe eski Başkanı Heves Yıldız da içinde mesaj olan Mustafa Kemal Atatürk imzalı ve resimli kupa yolladı.