Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı ve İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Ali Yetim ile Erdinç Can, dün, bir süre önce yapılan seçimle yönetimi yeniden belirlenen Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Derneğin Ali Paşa Çarşısı 2. katında bulunan merkezinde saat 14.00’te gerçekleşen ziyarette, CHP Keşan İl Genel Meclisi üyelerini Dernek Başkanı Kozköy Muhtarı Kadir Uzun, yönetim ve denetim kurulu üyesi muhtarlar karşıladı.

SIKI FIKI OLMAK İSTİYORUZ

Yeniden oluşan Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği yönetimini tebrik etmek ve çalışmalarında başarılar dilemek için ziyarette bulunduklarını söyleyen Çıkıkçı, amaçlarının muhtarlarla daha iyi istişareler gerçekleştirmek olduğunu ifade ederek, “Planlamaları beraber yapmak, birbirimizle daha sıkı fıkı olmak ve çalışmak niyetiyle buradayız. Birlik ve beraberlik içersinde ne kadar çok olur ve çalışırsak Keşan’ın kazanımları o kadar fazla olur.” dedi.

BUGÜNLÜK CHP GRUBU OLARAK GELDİK

Ziyarete Keşanlı 5 il genel meclisi üyesi olarak gelmek istediklerini de belirten Çıkıkçı,  sözlerine şöyle devam etti.“Ancak diğer 2 arkadaşımız takip etiğimiz kadarıyla ziyarette bulunmuşlar. Bundan dolayı bugünlük CHP grubu olarak geldik. Bundan sonraki ziyaretlerimizi inşallah 5 il genel meclisi üyesi olarak yaparız.”

BİRLİK BERABERLİK İÇERSİNDE HAREKET ETMELİYİZ

Köylere hizmet gelmesi anlamında, sistemin içinde öncelikle muhtarların var olduğunun altını çizen Çıkıkçı, “İl genel meclisi üyeleri, kaymakamlarımız, daire amirlerimiz, il genel meclisi genel sekreterimiz ve en tepede de sayın valimiz var. Hep birlikte çalışıyoruz. Kimse kimseden daha önde ya da geride değil. Herkesin Keşan’a özellikle de köylere yapılacak hizmetlerde ileride ya da geride olmaksızın birlik beraberlik içersinde hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz.  Yapılan işleri de hep birlikte yaptığımızı zannediyoruz, en azından biz böyle düşünüyoruz” diye konuştu.

ÇOK HEYECANLIYIM

Konuşmasına eski bir muhtar olduğundan ve Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin kurucularından ve başkanlarından biri olduğunu hatırlatarak devam eden Çıkıkçı, sözlerini şöyle tamamladı: “Böyle kurumları ziyaret ettiğimde heyecan duyuyorum. Bana çok genç yaşta muhtarlık yapmak nasip oldu.  Bu derneği kuran kişi olmakla, bu derneğin kurucuları ve bu derneğin başkanları arasındayım.  Bir dönem başkanlık yaptım o nedenle heyecanım biraz büyük.  Amacımız nezaket ziyaretinde bulunmak ve yeni yönetime görevinde başarılar dilemek.  Muhtarlarımızı bir bütün halinde görmek benim en büyük beklentilerimden bir tanesidir.”

UZUN: HİZMET GELMİŞSE O YAPMIŞ BU YAPMIŞ ÖNEMLİ DEĞİL

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Kadir Uzun, konuşmasında tüm il genel meclisi üyelerine ihtiyaçları olduğuna dikkat çekti. Her Muhtarların köyüne bir şeyler yapabilmek işin çalıştığını ifade eden Uzun,Hizmet gelmişse o yapmış, bu yapmış hiç önemli değil. Yeter ki birileri bize yol göstersin, yardımcı olsun, gittiğimizde bizleri hoş karşılasın.” dedi.

MAHALLE MUHTARLARIMIZI DA DERNEĞİMİZE BEKLİYORUZ

“Yeter ki köylerimize bir şeyler yapılsın, kimin yaptığı hiç önemli değil” diyen Uzun, “Gerektiğinde tüm il genel meclisi üyelerimize gönül rahatlığı ile gidebiliyoruz.  İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda da böyle olur.  Hatta biz muhtarlar derneğinde Keşan merkezde görev yapan mahalle muhtarlarımızı da görmek istiyoruz.  Bunun diğer il ve ilçelerde birçok örneği var. Biz birlik ve beraberlikten yanayız ve mahalle muhtarlarımızı da derneğimize bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu yönde çalışmalarımız da olacak. İnşallah tüm muhtarlar olarak bir araya gelir ve çalışırız.” diye konuştu.