HABER MERKEZİ

Saat 12.00 sıralarında başlayan kermese; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Kermeste, partili kadınlar tarafından yapılan yiyecekler, üyelere ikram edildi. Kermese, katılımın ise, yoğun olduğu gözlemlendi.

Kermeste söz alan Kadın Kolları Başkanı Nasip Çakır, katılımın son derece iyi olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Göreve yeni geldiğimiz için hem tanışma hem de kaynaşma amacıyla, böyle bir etkinlik düzenledik. Kadın kollarımızın yapacağı faaliyetler içinde gelir elde etmek amacıyla kermesi gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz zaman içerisinde hızlanacaktır.”

PARTİMİZE ZARAR VERİYOR

CHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı ve Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’nun, ocak ayı içerisinde, “İl Kadın Kolları seçimlerine, Keşan’dan katılım olmadı. Kongrede, Keşan’dan 57 arkadaşımız oy kullanmadı. Bu tüzüğümüze göre bir suçtur.” şeklindeki sözleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Çakır, sözlerini şöyle tamamladı: “Çiğdem hanım bizim il başkanımızdır. Tabii ki onunla birlikte çalışacağız. Asla art düşünce yoktur. Ben bu tür şeylerin basın yoluyla ya da sosyal medya da paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü yapılan her şey partimize zarar veriyor. Art düşünceyle hareket etmedik. Aile içinde kavgalar olabilir ama dışarıya yansıtmaya gerek yok. Çözümünde aile içinde olması gerekiyor. Bundan ötürü de basına herhangi bir açıklamada bulunmadık.”