HABER MERKEZİ

Ankara’ya giden CHP Keşan Gençlik Kolu yönetimi öncelikle, Anıtkabir ziyaretinde bulundu. CHP Keşan Gençlik Kolu yönetimi, kabir ziyareti ve rehber eşliğinde müzeyi ziyaret ettikten sonra Atatürk'ün hayatı ve kurtuluş mücadelesi ile ilgili bilgi aldı. CHP Keşan Gençlik Kolu, Rehber eşliğinde 1. Meclis ziyaretinde bulundu ve rehber eşliğinde 2. Meclisi de ziyaret etti. Ardından Ulucanlar Ceza Evi Müzesi rehber eşliğinde gezildi. 

ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Ankara Ulucanlar Ceza Evinde Hükümlü olan Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın Kaldığı Koğuş ve birçok zindan gezildi. CHP Keşan Gençlik Kolu yönetimi, “Genç yaşta vatan uğruna katledilen ağabeylerimizi asla unutmayacağız. Onlar kendi hayatlarını hiçe sayarak devrim fidanlarını yüreklerinde gömdüler. Vatansever ruhumuz ile o fidanları biz büyüteceğiz." açıklamasında bulundular. 

Gençlik Kolu Yönetimi, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

15. OLAĞAN CHP GENÇLİK KOLLARI KURULTAYI

CHP Keşan Gençlik Kolları Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılan 15. Olağan CHP Gençlik Kolları Kurultayı’na katıldı. Kurultayda Türkiye'nin tüm köşesinden gelen diğer CHP Gençlik Kolları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuldu. Siyasetin gençlik kollarında başladığına dikkat çeken CHP Keşan Gençlik Kolu, temelden particilik ruhuyla yetişmenin önemine vurgu yaptı. Gençlik Kolunun partinin bir yan kolu değil, temel taşı olduğunu ve bu temeli en sağlam şekilde Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde attıklarını belirten CHP Keşan Gençlik Kolu, kongrenin kendileri için tecrübe olduğunu ve bu tip etkinliklerin üyeleri için çok büyük bir önem taşıdığına dikkat çekti.

CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanı Emre Şevik, Ankara ziyaretin de emeği geçen CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli ve Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.